Sadakatsiz yapımından beklenmedik haber! Kanal D'den şaşkına uğratan karar! Yayınlanmayacak...

Özel ve devlet olmak üzere çeşitli kanallarda yayın faaliyetine devam eden programların yayın akışı listesinde görünmemesi ekran başındaki izleyenleri tarih sorgulamasına itti. Yüzbinlerce kitleye ulaşan dizi projeleri 2022'nin ilk haftasında tatile girerken, Sadakatsiz dizisinin de seyircisinden kısa bir süreliğine uzakta kalacağı öğrenildi. Peki, gerek ele aldığı konusuyla ve gerekse kadrosunda barındırdığı isimlerle ilgi odağına yerleşen Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz yapımından beklenmedik haber! Kanal D'den şaşkına uğratan karar! Yayınlanmayacak...
Sadakatsiz yapımından beklenmedik haber! Kanal D'den şaşkına uğratan karar! Yayınlanmayacak...
GİRİŞ 05.01.2022 12:55 GÜNCELLEME 05.01.2022 12:55

Kanal D, Fox TV, ATV, TRT1, Show TV, Star TV gibi kanallarda yayın serüvenini sürdüren programlarının hem gün hem saat bilgisinin verildiği yayın akışında Sadakatsiz dizisinin bulunmaması izleyenleri hayrete düşürdü. 5 Ocak (Çarşamba) tarihli Kanal D'nin yayın akışını inceleyenler, Sadakatsiz yapımının yerine 20 Eylül 2019 senesinde gösterime giren Annem adındaki sinema filmi projesini görünce süratle tarih araştırması içerisine girdi.

Show TV'nin ilgi gören projesi Üç Kuruş'tan şaşkına uğratan haber! İzleyenler bunu beklemiyordu!Show TV'nin ilgi gören projesi Üç Kuruş'tan şaşkına uğratan haber! İzleyenler bunu beklemiyordu!

Yönetmenlik koltuğunda Mustafa Kotan'ın oturduğu ve senaryosunu ise Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey Tanıl ve Bener Karaçor'un kaleme aldığı Annem dizisinin bu hafta başlayacağını öğrenenler, Sadakatsiz'in kendi gününde ve saatinde yayınlanmadığı bilgisine de erişmek istiyor. Her sene olduğu gibi bu sene de kanallarla düzenlenen reklam anlaşmalarından ötürü Sadakatsiz dizisi ekrana kısa bir zaman boyunca ara verecek diziler listesine girdi. İki sezondan beri bir ilgiyle takip edilen projenin ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyenler için de, 12 Ocak tarihinde yayın macerasına tüm hızıyla devam edeceği öğrenildi.

Alparslan Büyük Selçuklu kaç gün sonra hayranlarıyla buluşuyor? Kaygı verici gelişmenin ardından…Alparslan Büyük Selçuklu kaç gün sonra hayranlarıyla buluşuyor? Kaygı verici gelişmenin ardından…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı