Üst üste gelen kötü açıklama herkesi üzdü! Üç Kuruş dizisi o sebep yüzünden olmayacak

Set ortamında Covid-19 vakalarının tespit edilmesi ve başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun da test sonucunun pozitif çıkması üzerine Üç Kuruş dizisinde kırmızı alarm verilmişti. Diğer taraftan 2022'nin ilk haftasına giriş yapılmasıyla beraber Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin sabırsızlık içerisinde beklenen yeni bölümü ise bu hafta yayına girmedi. Peki, her bölümü ayrı heyecana sahne olan Show TV'nin iddialı yapımı Üç Kuruş 9.bölümüyle ne zaman başlayacak?

Üst üste gelen kötü açıklama herkesi üzdü! Üç Kuruş dizisi o sebep yüzünden olmayacak
Üst üste gelen kötü açıklama herkesi üzdü! Üç Kuruş dizisi o sebep yüzünden olmayacak
GİRİŞ 10.01.2022 12:22 GÜNCELLEME 10.01.2022 12:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle heyecan fırtınası estiren Üç Kuruş isimli dizi projesini de Covid-19 krizi vurdu. Çok kısa bir zaman zarfı içerisinde hatırı sayılır bir kesimi ekran başına toplamayı başaran Üç Kuruş'un setinde Korona Virüsü vakalarının saptanmasının sonucunda çekimlerin durdurulması kararı alındı.

Alparslan Büyük Selçuklu başlamayacak mı? TRT1'den hayranlarını yakından ilgilendirecek açıklama!Alparslan Büyük Selçuklu başlamayacak mı? TRT1'den hayranlarını yakından ilgilendirecek açıklama!

Mafya lideri Kartal Çaka karakteriyle hayran kitlesini genişleten Uraz Kaygılaroğlu'nun Korona Virüsü salgınına yakalanması ve beraberinde dizinin yönetmenlik koltuğunda oturan iki ismin de test sonucunun pozitif çıkması çekimler ileri bir tarihe ertelendi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken yeni yılın ilk haftasının gelip çatmasıyla birlikte yayın tarihi 1 ila 2 hafta arasında ertelenen diziler kervanına Üç Kuruş dizisi de katıldı ve 3 Ocak Pazartesi tarihinde Show TV yayın akışı içerisindeki yerini almadı. 10 Ocak tarihinde izleyenlerin karşısına geçmesi beklenen Üç Kuruş dizisinde birkaç kişide Korona Virüsü'nün çıkması sonucunda oyuncuların sete çıkamadığının bilgisine ulaşıldı.

Seyircinin isteğine kayıtsız kalamayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ''Yeniden dönüş!'' müjdesi...Seyircinin isteğine kayıtsız kalamayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ''Yeniden dönüş!'' müjdesi...

YORUMLAR 4
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm ya. Üç kuruş İçin değermi?
    Cevapla
  • Yavuz-02 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha hiç baştan sona 1 kere bile izlemedim, kim izliyormuş acaba..YAMAÇÇÇ!!!
    Cevapla
  • Hakan Eroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Film diye uyutuyorlar bu diziyi RTÜK e şikayet ettim ilk bölümünü.
    Cevapla
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü bir haber zaten tüm derdimizde bu idi..!?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi