Bugün (11 Ocak) Masumlar Apartmanı var mı: Bu akşam (Perşembe) TRT1 Masumlar Apartmanı neden yok?

Her Salı olduğu gibi bu Salı da ekran başına kurulup Masumlar Apartmanı'nı izlemek isteyenler, yayın akışı listesinde olmadığını görünce neye uğradığını şaşırdı. Masumlar Apartmanı hayranları merak ve heyecanla bekledikleri yeni bölümün niçin yayınlanmadığı ve ne zaman başlayacağı bilgisine erişmek için araştırmalarına hız verdi. Peki, takipçilerine hafızalardan silinmeyecek dakikalar yaşatan Masumlar Apartmanı bu akşam neden yok?

Bugün (11 Ocak) Masumlar Apartmanı var mı: Bu akşam (Perşembe) TRT1 Masumlar Apartmanı neden yok?
Bugün (11 Ocak) Masumlar Apartmanı var mı: Bu akşam (Perşembe) TRT1 Masumlar Apartmanı neden yok?
GİRİŞ 11.01.2022 09:32 GÜNCELLEME 11.01.2022 09:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı, Teşkilat, Alparslan Büyük Selçuklu derken TRT1 ekranlarında yeni yılın ilk haftası dolayısıyla erteleme kararı çıkarılan diziler listesine Masumlar Apartmanı da eklendi. Yeni bir seneye girilmesiyle beraber televizyon ekranlarında varlık gösteren kanalların imzalayacakları reklam anlaşmalarının tekrardan düzenlenmesinden ötürü dizi projeleri kısa bir tatile girmiş olacak. 

Seyircinin isteğine kayıtsız kalamayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ''Yeniden dönüş!'' müjdesi...Seyircinin isteğine kayıtsız kalamayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ''Yeniden dönüş!'' müjdesi...

Hal böyle olunca dizi severlerin en fazla izlemeyi tercih ettiği ve olumlu geri dönüşlerde bulunduğu projeler içerisinde yer alan Masumlar Apartmanı 4 Ocak Salı tarihinde TRT1 ekranında olmayacak. Buna göre yönetmenlik koltuğunda Hamit Coşkun'un oturduğu ve senaryosunu ise Gürkan Tanyaş ve Halis Cahit Kurutlu'nun kaleme aldığı 15 Temmuz darbe girişimi sürecine giden sürecin gözler önüne seren Mahrem adındaki belgesel proje izleyici kitlesinin karşısına geçecek ve vereceği 1 (bir) haftalık molanın akabinde Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle 11 Ocak tarihinde başlayacak.

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'tan beklenmedik haber! O tarihi bekleyenleri üzecek gelişmeShow TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'tan beklenmedik haber! O tarihi bekleyenleri üzecek gelişme

YORUMLAR 3
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    dizi anlaşıldı ve biraz fazla uzadı. uzadıkça cılkı çıktı. zamanında kaldırdılar iyi oldu.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bence komple kaldırılmalı. Dizide akıllı bir rol yok. ve kötü örnek
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    TFF degismeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki