EDHO tekrardan başlasın diyenler sonunda muradına erdi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geliyor...

Rekortmen dizinin final bölümü bile çekilmeden bitirilmiş olmasına rağmen izleyenlerden yeniden başlaması yönünde ısrarla yapılan çağrılar olumlu sonuç verdi. ATV'nin yıllara meydan okuyan yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için dijital platformlar üzerinden gelen teklifleri değerlenmeye almaya başlayan ve son olarak BluTV ile anlaşmaya varan Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz'dan büyük müjde geldi. Buna göre EDHO'nun hem yeni adı hem de başrol oyuncusu resmen belli oldu.

EDHO tekrardan başlasın diyenler sonunda muradına erdi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geliyor...
EDHO tekrardan başlasın diyenler sonunda muradına erdi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geliyor...
GİRİŞ 15.01.2022 11:16 GÜNCELLEME 15.01.2022 11:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Takipçilerinin beklentisini karşılıksız bırakmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili yaşanan flaş gelişme olayların seyrini değiştirecek. Bilindiği gibi yedinci sezonunu deyim yerindeyse iple çeken seyircisi meydana gelen krizin ciddi boyutlara ulaşması sebebiyle tam anlamıyla bir hüsran yaşadı ve EDHO'nun sonlandırılması kararına sitem etmişti.

Sadakatsiz yapımından beklenmedik haber! Kanal D'den şaşkına uğratan karar! Yayınlanmayacak...Sadakatsiz yapımından beklenmedik haber! Kanal D'den şaşkına uğratan karar! Yayınlanmayacak...

Bitirilmesi kararının ardından haftalar geçmiş olmasına rağmen tutkunları işin peşini bırakmadı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın tekrar ekranlara dönmesi için sosyal medya üzerinden ısrarla çağrıda bulundu. Seyircisinin bu isteğine kayıtsız kalmayan Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdemir, EDHO'nun yeniden çekilmesi adına dijital platformlardan gelen tekliflere sıcak bakmaya başladı. Öte yandan büyük ses getiren projeleriyle kayda değer başarılara imza atan Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener ikilisinin BluTV ile sonunda anlaşmaya vardığının bilgisine ulaşıldı. 

Televizyon ekranlarının uzun ömürlü projesi EDHO'nun yeni adı ''Son Efsane'' olarak belirlendi ve yakın bir zaman sonra yayın tarihi de açıklanacak dizinin başrol oyuncusu Ozan Akbaba olduğu duyuruldu.

Alparslan Büyük Selçuklu başlamayacak mı? TRT1'den hayranlarını yakından ilgilendirecek açıklama!Alparslan Büyük Selçuklu başlamayacak mı? TRT1'den hayranlarını yakından ilgilendirecek açıklama!

YORUMLAR 15
  • berna 2 yıl önce Şikayet Et
    bu dizinin paralı yayında ne işi var star kanal d show tv nin suyumu çıktı fox da var bü ülkedekiler para ile yüzmeyen derede yüzen insanlar var siz okyanusa açılış yapmışınız tamamen yeni ismi ile tekrar atv ile anlaşmada olabilir
    Cevapla
  • Uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar size saygı gösterip bir final yapmadılar. Siz hala eşkiya deyin. Bu şaşmaz lar yayınladıkları her dizide bunu yapıyorlar zaten
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allahım ne büyük bir müjde!Cennetle müjdelendik!
    Cevapla
  • Furkan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide iyice sıkmıştı artık.geri gelmesin
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    ücretli kanala geçiş yapan dizilerin çoğu eski atdını vermiyorlar, leyla ile mecnun behsat ç gibi umduklarını bulamıyorlar, bu dizide geçerse oda biter, gerçi zaten bitmiş ::))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!