Bütün eşyalarını otomobilinin içerisine sığdırmıştı! MasterChef Türkiye'de unutulmayacak ayrılık

Kolay bir şekilde gelmediğini ve buraya başvururken de aslında çok hazır olmadığının altını çizen Mert Yılmaz, MasterChef Türkiye'den giderken zor bir çocukluk geçirdiğini ve iş hayatına erkenden atılmak zorunda kaldığını itiraf etti. Buraya kadar gelmesinin de kendisi için iyi bir derece olduğunu belirten Mert Yılmaz, MasterChef Türkiye'de stüdyosundan ayrılmadan önce söyledikleriyle izleyenlerin bir kez daha gönlünde taht kurdu.

Bütün eşyalarını otomobilinin içerisine sığdırmıştı! MasterChef Türkiye'de unutulmayacak ayrılık
Bütün eşyalarını otomobilinin içerisine sığdırmıştı! MasterChef Türkiye'de unutulmayacak ayrılık
GİRİŞ 27.12.2021 23:41 GÜNCELLEME 27.12.2021 23:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adaletiyle, mertliğiyle ve efendiliğiyle şeflerin takdirini kazanan, MasterChef Türkiye 7.cisi olarak yarışmayı tamamlayan Mert Yılmaz, ''Buradan çıktıktan sonra döneceğim ilk yer arabam olacak!'' demişti. Evini kapatan, tüm eşyalarını arabanın içine koyan ve sonrasında ise arabayı otoparka bırakıp yarışmaya gelen Mert Yılmaz'ın itiraf dolu konuşmalarıyla ilgi odağına yerleşti. 

İddialı dizide öyle bir sahne verildi ki görenler helal olsun dedi! Teşkilat 29.bölüm fragmanı...İddialı dizide öyle bir sahne verildi ki görenler helal olsun dedi! Teşkilat 29.bölüm fragmanı...

MasterChef Türkiye'ye veda eden Mert, ''Ekran başında izleyenler için bir şey söylemek istiyorum. Şu an Türkiye'de her yerden, ilçelerden, köylerden bizi izleyen insanlar var. Ben de o insanlardan bir tanesiydim. Tam bir sene önce Covid hastalığı başladığında, işimiz durduğunda Mengen'e dönüp odamda vakit geçiriyordum. Ara sıra annemin yanına gider, televizyonu açtığımda bakardım. O MasterChef Türkiye'yi izlerdi.

Rekor kıran dizide acı gelişme! Sarsıcı haber herkesi çok üzecek: Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı...Rekor kıran dizide acı gelişme! Sarsıcı haber herkesi çok üzecek: Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı...

Yani bir şeyler olduğunu anlamıştım, hissetmiştim. Ve hiç vakit kaybetmeden odama dönüp başvuru formunu doldurdum. Aradan 6 ay geçti, MasterChef Türkiye'ye ilk yemeğimi yapmaya geldim. Şimdi bir 6 ay daha geçti, hem size hem buraya veda ediyorum. O yüzden buranın hayalini kuran insanlar varsa, veya gerçekten hayali olan insanlar varsa bu hayatta onları gerçekleştirmeleri için adım atmaları gerekiyor, eyleme geçmeleri gerekiyor. Yola çıkmalara gerekiyor. Ben bu yaşıma kadar kendi başıma bunları yaptım, hiçbir zaman yola çıkmaktan, adım atmaktan korkmadım.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Ayrılmadan önce itiraflarına bir yenisini ekleyen Mert Yılmaz, ''Ayrıca geldiğimizden beri burada aile ortamı olduğu söyleniyordu. Ama ben açıkçası böyle çok bir şeyleri yaşamadan, görmeden inanmam. Ama gerçekten geldiğimizden günden beri MasterChef Türkiye bir aile ortamı içine dahil olduk.'' diyerek samimi açıklamalar gerçekleştirdi.

YORUMLAR 1
  • aynur 2 yıl önce Şikayet Et
    eşinden ayrılan şefleri gönderip yerlerine başka şefler getirilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız