Kara haber tez duyuldu: Acılara bir yenisi daha ekleniyor! Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı...

Acı yaşanmışlıkları geride bıraktıktan sonra tam huzura erecek derken Sefer'in sonu ölüme giden hastalığa yakalandığını öğrenmesi Gönül Dağı hayranlarının yüreğini sızlattı. Kafatasında tümör tespit edilen Sefer'in belirli bir süre geçmesinin ardından her şeyi unutacağını ve ölümcül tehlike altına gireceğini duyması Gönül Dağı son bölümde duygusal anlara sahne oldu. İşte, Gönül Dağı 26.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 28.12.2021 09:40 GÜNCELLEME 28.12.2021 09:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hayatın getirdiği tüm güçlüklere göğüs geren ve her ne problemle karşılaşırsa karşılaşsın umudunu bir an dahi kaybetmeyip mücadelesini sonuna kadar gösteren Sefer'in aldığı kötü haber Gönül Dağı seyircisini üzüntüye uğrattı. Başına üst üste gelen aksiliklerin ardından geçim sıkıntısı yaşayan ve kalkınabilmek için de şantiyede görev almaya başlayan Sefer'in aniden rahatlanmasıyla beraber Gönül Dağı son bölümde vakit kaybetmeden hastaneye sevk edildi. 

Vedası duygulandırdı! MasterChef Türkiye'den çıktıktan sonra döneceğim ilk yer arabam olacak demiştiVedası duygulandırdı! MasterChef Türkiye'den çıktıktan sonra döneceğim ilk yer arabam olacak demişti

Hayati açıdan büyük bir tehdit oluşturabilecek hastalığı olduğunu öğrenmesi ve ''Zamanla unutmalar başlayacak. Çünkü tam hafıza merkezinin orada. Yavaş yavaş her şey silinecek.'' şeklinde işittiği sözler üzerine Gönül Dağı'nda Sefer'in dünyası başına yıkılmıştır. Sefer sağlık durumunun kötüye doğru gittiği gerçeğini Zahide'yle paylaşacağı esnada çocuk sahibi olacakları müjdesini aldıktan sonra buruk bir sevinç yaşar. Beynine tümörün yerleştiği saptanan Sefer'in senaryo gereği yaşamını kaybedip kaybetmeyeceği ise ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

İddialı dizide öyle bir sahne verildi ki görenler helal olsun dedi! Teşkilat 29.bölüm fragmanı...İddialı dizide öyle bir sahne verildi ki görenler helal olsun dedi! Teşkilat 29.bölüm fragmanı...

YORUMLAR 6
  • İso 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefer abi kırmızı çizgimiz
    Cevapla
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki iş ehline verilince güzel eserler çıkıyormuş.vesselam.
    Cevapla
  • Salih EMİROĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    26 DEĞiL, 46. BÖLÜM.
    Cevapla
  • Ahmet... 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ihtimalle, diziye katılan cerrah doktor abimiz bu ameliyatı yapar ve mutlu mesut yaşarlar... Sefer abimiz dizinin önemli karakteri, ondan vazgeçemezler sanırım..
    Cevapla
  • Asya 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda bu kadar güzel bir aile dizisi izlemedim nokta
    Cevapla
  • iZMiTLi 2 yıl önce Şikayet Et
    TRT Farkı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü