FOX TV'de büyük skandal! RTÜK harekete geçti

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Maske Kimsin Sen' programındaki pagan ve satanist ritüeller, vatandaşlardan büyük tepki gördü. Skandal görüntülerin ardından RTÜK harekete geçti.

GİRİŞ 02.01.2022 21:51 GÜNCELLEME 03.01.2022 09:20
Bu Habere 197 Yorum Yapılmış

FOX TV'de Maske Kimsin Sen adlı programda pagan ve satanist ritüeller show adı altında açık açık işlendi. 7'den 70'e her yaşta izleyici grubunun televizyon başında olduğu saatte yayınlanan programa tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntülerle ilgili RTÜK harekete geçti.

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI, ŞİKAYET YAĞDI

Pagan tanrılarının maskesini andıran maskelerle sahnede çeşitli ritüeller yapılan program sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok vatandaş RTÜK hesaplarını etiketleyerek programı şikayet etti.

'Maske Kimsin Sen?' isimli yarışma programında yarışmacılar da jüri de ünlü isimlerden oluşuyor. .

TEPKİLERİN ARDINDAN RTÜK HAREKETE GEÇTİ

Program hakkında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, inceleme başlatılacağını açıkladı.

Sosyal medyadan 'RTÜK işlem başlatacak mı?' sorusuna Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu cevap verdi.

Uslu açıklamasında, ''Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 197
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür be şimdiye kadar neredeydiniz bu rezillik kepazelik terbiyesizlik bu kişiliksizler kendilerini nerede zannediyorlar ermenistan damı rumda mı yoksa kandil den mi yayınlıyorlar dedim acaba tekrar ediyorum bunun gibi soytarılara fırsat verilmesin artık bu tip sahtekar tutarsız mesepsiz ahlaksızca olan olaylara fırsat verilmesin sizin putperes olduğunuzu biliyoruz ama bu ülke müslüman gidin ermeni rum israil veya kandilde yapın
    Cevapla
  • Sahipsiz Ülkem 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizi putperest gavurlar sizi size kim ruhsat verdi kim izin verdi ? Bu gavurlara izin ruhsat verenler millete çok büyük bir kötülük yapmıştır !..
    Cevapla
  • düz adam 2 yıl önce Şikayet Et
    ne cezası kardeşim kapa gitsin bu fox un kaçıncı vukuatı.
    Cevapla
  • (Vatandaş ) 2 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK bunlara en büyük cezayı kesmeli!
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    100 TL ceza keserler. Ve hımmm bir daha yapma derler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak