Maske Kimsin Sen'le sözleşme yapan isme dair hayrete düşürecek iddia! Kalacak mı?

Son zamanlarda sert tepkilerin odağı haline gelen ve kimi kesim tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Maske Kimsin Sen'in sunucusu Tansel Öngel hakkında şaşırtıcı bir iddia ileri sürüldü. Şimdiye kadar toplamda 2 bölüm yayınlanan Maske Kimsin Sen programıyla anlaşma imzalayan Tansel Öngel'in Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacağı söylentisi ortalığı salladı.

Maske Kimsin Sen'le sözleşme yapan isme dair hayrete düşürecek iddia! Kalacak mı?
Maske Kimsin Sen'le sözleşme yapan isme dair hayrete düşürecek iddia! Kalacak mı?
GİRİŞ 24.01.2022 12:07 GÜNCELLEME 24.01.2022 12:07
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

İlk kez 1 Ocak 2022 tarihinde yayın hayatına başlangıç yapan, program esnasında tanınmış kişilerin kullandığı maske ve kostümler yüzünden eleştiri oklarının hedefi haline gelen Maske Kimsin Sen'in sunuculuk koltuğunda Tansel Öngel oturuyor.

Kurtlar Vadisi'nde 'İstanbul Sefiri' olduğunu cümle aleme duyuran isimden ortalığı sallayacak proje!Kurtlar Vadisi'nde 'İstanbul Sefiri' olduğunu cümle aleme duyuran isimden ortalığı sallayacak proje!

maske kimsin sen

Programda ''satanizm ve paganizm propagandası yapıldığı'' iddiası ile ekran başındaki izleyenlerin isyan bayraklarını kaldırdığı Maske Kimsin Sen'in sunucusu Tansel Öngel hakkında sevenlerini hayal kırıklığıma uğratacak bir iddia ortaya atıldı.

Gelen çok sayıda şikayetlerin ve ağır eleştirilerin akabinde RTÜK'ün (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) tarafından inceleme başlatılması kararının alındığı Maske Kimsin Sen'in sunucusu Tansel Öngel'in Masumlar Apartmanı'na veda edeceği iddiası ileri sürüldü.

fox tv

Şimdilerde Maske Kimsin Sen programıyla el sıkışan Tansel Öngel'in hali hazırda rol aldığı Masumlar Apartmanı yapımından senaryo icabı hayatını kaybederek ayrılacağı iddiası medya gündemine bomba gibi düştü. Fakat ilgili konu hakkında ne dizinin yapımcısı ne de oyuncunun kendisi kanadından henüz resmi bir açıklama gelmedi...

masumlar apartmanı

rtük radyo ve televizyon üst kurulu

YORUMLAR 44
  • Bir dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Niyazi sana Naci sanada Tansel hele sana dilim varmıyor söylemeye ama Müslüman ve Türke yakışmayan o programı sunmak yakıştımı
    Cevapla
  • GEÇERKEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir millet topraktan emekten,uğraştan,sanattan ,zanaattan,inançtan, estetikten uzaklaşıp modernizmin mağaralarına hapsedilirse izmler üretir.Kanal kapatıp ceza yağdırarak,kafayı kuma gömerek bu akıntıdan kurtulamazsınız.
    Cevapla
  • Abdurrahman 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailenizi, çocuğunuzu seviyorsanız böyle kanalları listeden silin, bilinc altı olarak çocukların gençlerin beyinlerine yerleştiriyor. Uyanın bu programlar kim bilir kaç senelerdir planlanıyor
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    rtuk ayni seyi kadin ve corba programlari icin niye yapmaz sanki onlar cok iyi bu seytan programi ile ne farki var
    Cevapla
  • doğru sözlü 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz ki. Bir eğitimci olarak üzülerek belirteyim ki ödevini yapmayan, ders dinlemeyen nice öğrenci bu karakter??lere özeniyor. Geç saatlere kadar izliyor ve beğeniyor. Nesillerimiz elden gidiyor. Uyanalım. RTÜK sana da yazıklar olsun. Bu ihaneti göremiyorsun.
    Cevapla
  • Abdurrahman 2 yıl önce Şikayet Et
    Suc anne baba da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır