İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de…

İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
GİRİŞ 24.01.2022 12:36 GÜNCELLEME 24.01.2022 12:36

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak doğduktan sonra annesi tarafından hastanede terk edilen Etiyopya asıllı Adem'e koruyucu aile olan ve daha sonra mülteci ailelere yardım eden Hamide Bilgili’yi ziyaret edecek.

Hamide Hanım’la görüştükten sonra engelli sokak hayvanları için el emeği yürüteçler tasarlayıp hazırlayan Ali Yalçın ile konuşan Gönül İşi ekibi,  bu işe başlamasındaki etkenleri kendisinden dinleyecek.

Ahmet Durkaya daha sonra Muş’ta yaşayan ve Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı’nda çalışan Dilek Ağa ile görüşecek ve “Dünyayı sevgi kurtaracak” sloganıyla yola çıkan Dilek Hanım’ın kanserli çocuklara yaptığı yardımlar hakkında bilgi alacak.

Programda son olarak Minik Çocuklar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu Diyar Orhan ile konuşan Gönül İşi ekibi, Sandal’ın yakın arkadaşlarıyla başladıktan sonra yüzlerce kişiye ulaşan gönül işini Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktaracak.

  

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

Program Adı   : Gönül İşi

Yayın tarihi     : 25 Ocak 2021, Salı

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...