Kapılar yüzüne kapansa da caymayacak! Gönül Dağı 47.bölüm fragmanında Asuman rest çekiyor

Babası razı gelmemesine rağmen Ramazan'la evlenmeyi çoktan kafasına koyan Asuman'ın son hareketi Gönül Dağı'nda büyük ses getirdi. Gün geçtikçe Ramazan'ın kıymetini daha çok anlayan Asuman'ın yaptığı jest Gönül Dağı 47.bölüm fragmanını izleyenleri hayrete düşürdü.

Kapılar yüzüne kapansa da caymayacak! Gönül Dağı 47.bölüm fragmanında Asuman rest çekiyor
Kapılar yüzüne kapansa da caymayacak! Gönül Dağı 47.bölüm fragmanında Asuman rest çekiyor
GİRİŞ 13.01.2022 10:40 GÜNCELLEME 13.01.2022 10:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Derin bir uykuda olduğunu anlayan ve Ramazan'ın kendisi için yapabileceği her şeyi yaptığının farkına varan Asuman'ın kararı Gönül Dağı'nda çok konuşuldu. Babasının bu beraberliğe şiddetle karşı çıkmasına rağmen yine de pes etmeyen Asuman, Gönül Dağı 47.bölüm fragmanında Ramazan'ı kaçırır.

Radikal karar! Yargı 16.bölüm fragmanı? Kol kanat gerebilmek için bu sefer öyle bir yaptı ki...Radikal karar! Yargı 16.bölüm fragmanı? Kol kanat gerebilmek için bu sefer öyle bir yaptı ki...

Babasının önünde sonunda kabul edeceğini düşünen Asuman'ın hamlesi Münir'i çileden çıkarır ve sonucunda ise tatsız bir hadise gerçekleşir. Asuman'ın sevdiği adamı kaçırdığı esnada polis ekiplerinin yolda seyir halindeki aracı durdurup ''Hakkınızda şikayet var.'' diyerek Ramazan'a götürmesi işlerin rengini değiştirdi. Babasının yoluna taş koyduğunu gören Asuman'ın sert bir çıkışta bulunarak, ''Ben kararımı verdim! Sen istesen de istemesen de benim evleneceğim adam o. Bu işin artık dönüşü yok baba.'' sözlerini sarf etmesi Gönül Dağı'nda ortalığı fena halde karıştırdı.

Ummadık taş baş yarar! Teşkilat 30.bölüm fragmanı öncesi yeni bir ters köşe daha yapıldıUmmadık taş baş yarar! Teşkilat 30.bölüm fragmanı öncesi yeni bir ters köşe daha yapıldı

YORUMLAR 1
  • Cemal Almaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel bir aile dizisi. Tebrik ederim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar