Radikal karar! Yargı 16.bölüm fragmanı? Kol kanat gerebilmek için bu sefer öyle bir yaptı ki...

Yaptıklarının üzerine Pars, Ilgaz'ı Cumhuriyet Başsavcısına şikayet ederken Ilgaz'dan gelen son hamle Yargı dizisinde dengeleri değiştirecek. Sevdiği kadının yanında olamadığı, koruyamadığı ve yardım edemediği için Ilgaz'ın mesleğinden vazgeçmesi Yargı'da büyük ses getirdi. Peki, Yargı 16.bölüm fragmanı başladı mı?

Radikal karar! Yargı 16.bölüm fragmanı? Kol kanat gerebilmek için bu sefer öyle bir yaptı ki...
Radikal karar! Yargı 16.bölüm fragmanı? Kol kanat gerebilmek için bu sefer öyle bir yaptı ki...
GİRİŞ 11.01.2022 09:50 GÜNCELLEME 11.01.2022 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ilgaz'ın 'Kirletmeden bırakıyorum cübbemi, onurumla.' diyerek icra ettiği Cumhuriyet Savcılığı görevini bırakma kararı alması Yargı dizisine damgasını vurdu. Geçmişte yaptığı hatayı tekrarlamak istemeyen Ilgaz'ın geri dönüşü olmayan bir hamlede bulunarak istifa dilekçesi yazması Yargı'da ortalığı salladı.

Gömerler ve cesedini kimse bulamaz dedi! Teşkilat 30.bölüm fragmanı öncesi okkalı ayarGömerler ve cesedini kimse bulamaz dedi! Teşkilat 30.bölüm fragmanı öncesi okkalı ayar

Ilgaz'ın, ''Annemin hastalığından, hatta durumunun kötüye gittiğinden haberim olmadı. Zaten çok önemliydi işim, her şeyden önemliydi. Kutsaldı, asla terk edilemeyendi. Haberim olsaydı gelir miydim her şeyi bırakıp, bilmiyorum. Gelir giderdim belki ama asla bırakmazdım. Ne annemin bana ihtiyacı olduğunda yanında olabildim ne son nefesini verirken.

Hep düşündüm, nasıldı? Beni yanında görmek ister miydi? Ben çok isterdim ona elveda demeyi, helalleşmeyi. Yıllardır boğazımda bir yumruk gibi taşıyorum bu acıyı. Ama bu sefer yapmayacağım, keşke demeyeceğim. Önüne arkasına bakmayacağım. İçime inanacağım, teslim olacağım. Feda etmem gerekiyorsa feda edeceğim sevdiğim kadın için, yanında duracağım. Sonuna kadar!'' diyerek Yargı dizisinde mesleğine veda etti.

YORUMLAR 1
  • Bozo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Ilgaz doğru bir karar veriyor .avukat olarak savunacak eşini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor