Tehlikeli patlama! Teşkilat 30.bölüm 2.fragmanı: Geri sayım başlatıldıktan sonra olanlar oldu

İçerisinde Yıldırım'ın gizli planlarının olduğu ses kayıtlarını dinleten Zehra, Teşkilat dizisinde köpeği Loca üzerinden teröriste sağlam bir ayar verdi. 'Seni tüm sadakatinle alırlar, bir yere gömerler. Kimse cesedini bile bulamaz.' sözleri ve yaptığı köpek benzetmesi Teşkilat'ta olay oldu. İşte, Teşkilat 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 15.01.2022 13:26 GÜNCELLEME 15.01.2022 13:26
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sevilen dizi Teşkilat'ta Zehra, iş yaptığı adamların kendisini çoktan gözden çıkardıklarını ve umurlarında bile olmadıklarını teröristin yüzüne tokat gibi çarptı. Teşkilat'ta koruma altına alınmadığı sürece hayatta kalma şansının mümkün olmadığı gerçeğini vururken, ihanete uğradığını anlayan o ismin kan beynine sıçradı.

Teslim olacağım ve feda edeceğim diyerek gitti! Yargı 16.bölüm fragmanı öncesi inanılmaz hamle...Teslim olacağım ve feda edeceğim diyerek gitti! Yargı 16.bölüm fragmanı öncesi inanılmaz hamle...

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Zavallı duruma düşen teröriste, köpeği üzerinden Teşkilat'ta unutamayacağı bir ayar veren Zehra, 'Aklıma köpeğim geldi, senin hareketlerine bakınca aklıma o geldi. O da çok sadıktı, senin gibi. Yazın komşumuzun kızı bulmuştu sokakta. Yaz boyunca bütün aileyi eğlendirdi. Sonra tabii kış geldi, onlar evine döndü.

Bunlar Loca'yı evin önüne bıraktı. Arabalarına bindiler, bastılar gittiler. Hiç unutmuyorum, yağmurlu bir gündü. Onlar sokağın köşesine arabayla dönünceye kadar arkalarından baktı durdu öyle köpek. Zavallı. Eminim o komşular da iki ah vah etmişlerdir, sonra sevdiği müzikleri açıp güle oynaya evlerine gitmişlerdir.

Onlar gittikten sonra bu Loca evlerinin önünden bir dakika bile ayrılmadı. Bir iki yemek verdim, yok kıpırdamıyor hayvan. Sonra gece vahşi havlamalarla uyandım. Bir baktım sokak köpekleri bunu kıstırmış. Zor aldım ellerinden... O günden beri o bana sadık, ben de ona. Demem o ki, Loca az kalsın sadakatinden ölüyordu. Sen de öyle yapacakmışsın gibi geliyor bana. Sadık olduğun için ölümü bile göze alman, tıpkı Loca gibi.' sözleriyle Teşkilat'a damgasını vurdu.

YORUMLAR 23
  • Luna 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütin oyuncular mükemmel oynuyor. Kıskananlar çatlasın.
    Cevapla
  • Aslolan 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar rolündeki arkadaş ödül törenindeki tavrıyla gözden düştü beni de diziden soğuttu. Olmuyor vatan sever oyuncu yetiştiştiremiyoruz,biraz palazlanınca yalakalık yapmaya başlıyorlar,fakat ben yinede genç nesilden ümitliyim
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd dizilerinde Adamlar ne biçim sahneler yapıyor akıl mantık aksiyon hepsi var. Bizim sözde oyunculara biraz bilgisayar efektide olmasa hiç bir şey yok. Acemice yapmacık ve gereksiz duygusal sahneler. Diziye göre Sen her şeyi geride bırakıp görevi kabul ettiysen ana baba sevgili evlat vs arkana bakmayacaksın.
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    ZEHRA yı tutuyorum içten oynuyor vatanını müthiş seviyor
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    serdarın yerine ismail hacıoğlu 10 numara oynar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!