Gönül Dağı 48.bölüm fragmanı: Yaşadığı acının haddi hesabı yok! Ortalık yangın yeri...

İki sevdalının mutlu beraberliğe yelken açmasına onay vermeyen Münir'den yürekleri parçalayan bir haber geldi. Gönül Dağı'nda Asuman'ın tüm ısrarlarına rağmen ilişkilerine kesinlikle sıcak bakmayan Münir'in son hali şoke etti. Gönül Dağı 48.bölüm fragmanında, felç rahatsızlığıyla mücadele eden Münir'in yatağa düşmesi üzüntüye uğrattı.

Gönül Dağı 48.bölüm fragmanı: Yaşadığı acının haddi hesabı yok! Ortalık yangın yeri...
Gönül Dağı 48.bölüm fragmanı: Yaşadığı acının haddi hesabı yok! Ortalık yangın yeri...
GİRİŞ 21.01.2022 09:38 GÜNCELLEME 21.01.2022 09:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Birbirine gönül veren çiftin ömür boyu aynı yastığa baş koymasına razı gelmeyen Münir'in son hali Gönül Dağı 48.bölüm fragmanına damga vurdu. Sevgisi ağır bastığı için önüne çıkan hiçbir engele aldırış etmeyen Asuman, babası ile karşı karşıya gelmek mecburiyetinde kalmıştı.

Aralarında geçen tatsız tartışmanın sonrasında Münir'in birdenbire fenalaşması ve beraberinde felç kaldığının anlaşılması Gönül Dağı'nda hüsrana uğrattı. Hareketsiz bir şekilde yatağında yatan Münir'in yürek burkan durumunu gören Asuman, Gönül Dağı 48.bölüm fragmanında büyük bir vicdan azabı çeker. 

''Bütün suç bende, benim bu geç kalmışlıklarımdan...'' diyen Asuman'ın gözyaşlarına hakim olamaması ve acısını Ramazan'la paylaşması Gönül Dağı izleyicisini derinden etkiledi.

YORUMLAR 8
  • Deli dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    münir başkan tam dayaklısın yani. büyük konuştun başına bu geldi tamam babasın ama Allah iki insanı sevdiriyo kardeşim sen uygun görmesen bile Allah iki gönlü birbirine bağlıyor gerçek hayatta da böyle. sessizce yat şimdi... projeleri de engelledin zati senden başgan olmaz....
    Cevapla
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi trt de izlenir
    Cevapla
  • Rıza Urhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Evinde ailecek oturup rahat bir dizi seyrediyoruz
    Cevapla
  • Nayır nolamaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi dizi dediğin böyle olur kutluyorum tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Önçe yozgatlıyım bozkır çoçuğuyum bu dizi Türk aile birliği için süper ötesi bir dizi seyretmeyenlere öneririm baştan itibaren seyredin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti