Alparslan Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı Gözünü karartan Akça korkusuzca meydan okuyor! Hançeri...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde casusluk yaptığı gerekçesiyle Akça için geri dönüşü olmayan bir karar verilir. Bizans kuvvetleriyle bağlantısı olduğu gerçeği ortaya çıkan Akça'nın idamının gerçekleşeceği esnada kimsenin aklının ucuna dahi gelmeyecek bir olay yaşanır. Alparslan Büyük Selçuklu'da Akça'nın birdenbire ortalıklardan kaybolmasıyla beraber kırmızı alarm verilerek her yerde didik didik aranır. İşte, Alparslan Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

Alparslan Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı Gözünü karartan Akça korkusuzca meydan okuyor! Hançeri...
Alparslan Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı Gözünü karartan Akça korkusuzca meydan okuyor! Hançeri...
GİRİŞ 07.02.2022 09:54 GÜNCELLEME 07.02.2022 09:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde kendini ele veren Akça için artık tehlike sinyalleri çalmaya başlamıştır, çaşıtlık yapması nedeniyle töre gereği evvela idam edilecektir. Ölüme ilk defa bu kadar yakın olması yüzünden deyim yerindeyse eli kolu bağlanan ve kaçacak başka hiçbir yeri kalmayan Akça'nın durumu Alparslan Büyük Selçuklu takipçilerini endişeye soktu. 

Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde idam kararının uygulanacağı sırada hiç beklenmedik bir anda kayıplara karışan Akça'nın izini bulma çalışmaları başlatılır. Kızının akıbetinden tedirginlik duyan Kekavmenos, 'Onu almadan asla geri dönme!' diyerek Alpagut'u görevlendirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Akça için üstün bir fedakarlık örneği sergileyen Alpagut ise hiç vakit kaybetmeden ikna faaliyetlerinde bulunarak onun esasında hainlik yapmadığını Alparslan'a anlatmaya çalışır. Alpagut, Akça'nın masum olduğunu kanıtlayabilmek açısından elini taşın altına koyarken üzerine hain damgası yapıştırılan ve ölümle cezalandırmak istenen Akça'nın şimdi ne yapacağı merak uyandırdı.

8 Kasım 2021 tarihinden bu yana ekran serüvenini başarıyla sürdüren, Emre Konuk'un yapımcılığında bulunduğu ve Sedat İnci'nin yönetmenliğinde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı şimdilik yayınlandı.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 21
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    O değilde bu filmlerde bile kadrolaşma var baska kimse yok gibi kocası atv de başrolde diğeri alparslanda başrolde oh ne ala memleket
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğlunu halk tv den kızını Fox tv den mi alacaktı
    Cevapla
  • Mümine 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi ilgiyle takip ediyordum ancak Fahriye Evcen diziye dahil olana dek. Yüz hatlarına yaptığı estetikle rol yapma yeteneği adeta kaybolmuş, yaprak dökümündeki mimikleri kaybolmuş, çok yapmacık duruyor. Artık Destanı izliyorum.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    vaybe sen estetik uzmanimisin sanane elalemin mimiklerinden sende bir dizi yaznda izleyelim
    Cevapla
  • anadolum 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi takip ediyomuşsun o baştan beri dizideydi zaten, ve harika,
    Cevapla
  • zekibey 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul efsaneydi şimdikilerde fiyasko..Trtde normal diizlerde oynayan kim varsa diziye girmis yani kadrolu olmuslar para bunlara akiyor ..Birde seksenler dizisi iyice tadi kacti ..Basit seyleri verip duruyorlar...Yazik daha etkili bir aey bulmaları lazım .. Günlük diizi mi olur eskilerde kaldi
    Cevapla
  • nana 2 yıl önce Şikayet Et
    akçanın ve diğer hatunların makyajı çok abartılmış. Doğallıktan uzak
    Cevapla
  • halil sadiç 2 yıl önce Şikayet Et
    derhal idam edilsin, tabi . adam gibi araştırıldıktan sonra* pişman olmamak için,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!