TRT1'in göze çarpan dizisinden umulmadık final kararı! Kıbrıs Zafere Doğru için umutlar tükendi

Özellikle son senelerde dizi severlerle buluşturduğu etkileyici projeleriyle milyonlarca kişiyi ekran başına toplayan TRT1 önemli bir karara daha imza attı. Gönül Dağı, Teşkilat ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi yapımlarıyla hem ülkemizde hem dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan TRT1'de Bir Zamanlar Kıbrıs için resmen final kararı verildi.

TRT1'in göze çarpan dizisinden umulmadık final kararı! Kıbrıs Zafere Doğru için umutlar tükendi
TRT1'in göze çarpan dizisinden umulmadık final kararı! Kıbrıs Zafere Doğru için umutlar tükendi
GİRİŞ 14.02.2022 10:11 GÜNCELLEME 14.02.2022 10:11
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Tarihi, psikolojik ve dönem temalı dizileriyle dizi sektörüne farklı bir soluk kazandırmasının yanı sıra izleyenlerin farklı bir pencereden bakmasını sağlayan TRT1, aldığı kararlara bir yenisini daha ekledi. Hali hazırda devam etmekte olan Gönül Dağı, Alparslan Büyük Selçuklu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ve Teşkilat gibi projeleri sayesinde reytinglerde sıkı sıkıya tutan TRT1'de sürpriz bir dizi için final vakti geldi çattı.

Teşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdiTeşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdi

Yayın hayatına ilk etapta Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla başlayan, ancak ilerleyen zamanlarda isim değişikliğine giderek Kıbrıs Zafere Doğru olarak devam eden ve toplamda yirmi üçüncü bölümü geride bırakan dizinin ekran ömrü tükeniyor. 

Yargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozulduYargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozuldu

TRT1'in Sevilen Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor? Tarih Belli Oldu!

1 Nisan 2021 tarihinden bu yana TMC Film imzasıyla ekran serüvenini sürdüren ve Başar Başaran & Emre Özdür ikilisinin senaristliğini üstlendiği Kıbrıs Zafere Doğru yapımının ne zaman final yapacağı netlik kazandı. Barış Erçetin ve Osman Taşçı'nın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi alınan karar doğrultusunda 4 Şubat Cuma tarihinde 24.bölümü ile takipçilerine veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı: 'Ant olsun ki inlerine gireceğim!' Kaçacak delik kalmadıAlparslan Büyük Selçuklu 12.bölüm fragmanı: 'Ant olsun ki inlerine gireceğim!' Kaçacak delik kalmadı

YORUMLAR 32
  • bedri 2 yıl önce Şikayet Et
    dizi süreleri kısalmadıkca kalitesiz yapımlar izlemeye devam ederiz....
    Cevapla
  • Selçuklu 2 yıl önce Şikayet Et
    Günümüzdeki Kıbrıs halkına baktığımda bu dizide gösterilenlerin şimdiki halkla hiçbir ilgisi yokmuş görünüyor. O yüzden böyle bir diziye verilen emeğin yazık olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Hazne 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilâttaki o artisti de şutlamalıydiniz. Devlet düşmanı biri trt de yer almamali
    Cevapla
  • Karadağlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bende sevmiyorum o zirtapozu ona şutungen verip daha millî biriyle hareket edilse iyi olur aklımızda o şuursuz olarak kaldı görmemek için izlemiyorum.
    Cevapla
  • Jakman Sabo 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte kibrısta katliamlar yapan avrupanin şımarık çocukları yunan ve rumlar bugünde mültecileri soyan tecavüz eden soğukta donmalarini yapan yine bunlar avrupanin kiralık katilleri
    Cevapla
  • Lokman Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzüldüm zira gençlerimiz ve hatta bu günün Kıbrıs halkı dâhi geçmişi unuttu. Mustafa Akıncı gibi bir Rum sevdalısı adamı bir zamanlar Cumhurbaşkanı seçti. Yazık çok yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası