Alparslan Büyük Selçuklu ile müthiş bir sükse yapan TRT1'den sürpriz atak! Üçü birden...

Hem yaşanmış hikayeleri gözler önüne seren hem de seyircileri tarihsel yolculuğa çıkaran TRT1, faaliyetlerine hız kesmeden devam ederek 3 diziye birden imza atacak. Bilhassa Alparslan Büyük Selçuklu ile sükse yakalayan ve en fazla takip edilen dizi projesi olma özelliği gösteren TRT1, Kara Tahta, Balkan Ninnisi ve Kasaba Doktoru yapımlarını seyircisiyle buluşturacak.

Alparslan Büyük Selçuklu ile müthiş bir sükse yapan TRT1'den sürpriz atak! Üçü birden...
Alparslan Büyük Selçuklu ile müthiş bir sükse yapan TRT1'den sürpriz atak! Üçü birden...
GİRİŞ 21.02.2022 09:58 GÜNCELLEME 21.02.2022 09:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ekran başındakilerin yüzünü güldürecek sürprizlerini peş peş sıralayan TRT1, Alparslan Büyük Selçuklu'nun ardından 3 bomba birden patlattı. Alparslan Büyük Selçuklu'yla yakaladığı iddialı çıkışın akabinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren TRT1, Kara Tahta, Kasaba Doktoru ve Balkan Ninnisi ile bir kez daha adından söz ettirecek.

TRT1 Gönül Dağı 52.bölüm fragmanı: Asuman için karar vakti! Seçimini hangisinden yana kullanacak?TRT1 Gönül Dağı 52.bölüm fragmanı: Asuman için karar vakti! Seçimini hangisinden yana kullanacak?

Erkan Birgören'in senaristliğini yaptığı ve Ender Mıhlar'ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Tahta dizisi yakında Üs Yapım imzasıyla TRT1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak. 

TRT1 Teşkilat üyeleriyle yollarını ayıran isimden şaşırtıcı proje! ATV Adı Sevgi'ye yerleştiTRT1 Teşkilat üyeleriyle yollarını ayıran isimden şaşırtıcı proje! ATV Adı Sevgi'ye yerleşti

Yönetmeni netleştikten sonra cast çalışmalarına başlanması planlanan Balkan Ninnisi dizisinin de çekimleri Üsküp'te gerçekleştirilecek. Komedi unsurunun ağırlıkta olduğu bir yapım olarak dizi severlerin karşısına geçecek olan Balkan Ninnisi'nin senaristliğini Uğur Uzunok üstlenecek.

Arda Sarıgün'ün yönetmenliğinde çekimleri yapılması kararlaştırılan ve İlker Arslan ile Barış Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı Kasaba Doktoru, TRT1 ekranına merhaba diyecek. Güney Kore'nin ödüllü dizi Dr. Romantic'in yerli uyarlaması olan Kasaba Doktoru ARC Yapım imzasıyla TRT1 ekranındaki yerini almaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 5
  • msfr 2 yıl önce Şikayet Et
    bu diziler yuzunden millet sokakta kendini elinde balta adam kesen cengaverlerden saniyor. sonra trafikte orda burda siddet durmuyor. dizilerin icerigi kan revan savas ve asma kesme. zekaya degil bildigin siddete tesvik eden topluma zararli diziler malesef.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerle ne alakası insanların psikolojisini bozuksa bunun suçu dizilermi cahil bir toplum senin söylediğini soyler
    Cevapla
  • *1453* 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen izleme,git evlenme programları izle,Pembe diziler izle,sanane milletin ne izlediginden
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı filmlerde akla hayale gelmeyen iğrenç korku senaryolar var bzı TV kanalları izlemeye utanılacak ahlaksız aile yapısını bozan diziler rahatsi etmiyormu asıl tehlike onlar
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    kahramanlık öğreniyorlar vatan aşkı öğreniyorlar. tek taraflı bakmamak lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...