Kuruluş Osman 81.bölüm 2.fragmanı: Fenalık peşinde koşan Nikola, ölümden kurtulamayacak mı?

Bir dönemin efsane yapımlarından biri olma özelliği taşıyan Kurtlar Vadisi'ndeki performansıyla tanınırlık kazanan usta oyuncu Taner Turan, bir süredir Kuruluş Osman'da yer alıyordu. Vezir Alemşah karakteriyle ekran başındakilere unutulmaz dakikalar yaşatan Taner Turan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı sorgulanmaya başladı. Peki son bölümde aldığı kılıç darbesi sonucunda yaralanan Vezir Alemşah karakterinin Kuruluş Osman'daki hikayesi bitecek mi?

Kuruluş Osman 81.bölüm 2.fragmanı: Fenalık peşinde koşan Nikola, ölümden kurtulamayacak mı?
Kuruluş Osman 81.bölüm 2.fragmanı: Fenalık peşinde koşan Nikola, ölümden kurtulamayacak mı?
GİRİŞ 09.02.2022 09:47 GÜNCELLEME 09.02.2022 09:47
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarına damgasını vuran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Emir İlteber rolüyle dikkatleri üzerine çeken Taner Turan, tercihini tekrardan tarihi bir projeden yana kullanarak Kuruluş Osman dizisinde rol alıyor. Usta oyuncu, yayına girdiği dönemde en fazla seyredilen ve izleyenler tarafından yoğun ilgi gören projelerden bir tanesi olan Kurtlar Vadisi'nde üstlendiği Cemo karakteriyle adından sıkça söz ettirmişti.

Yargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozulduYargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozuldu

Kuruluş Osman dizisine üçüncü sezonun yetmiş dördüncü bölümünde transferi yapılan ve oynadığı Vezir Alemşah karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Taner Turan'ın veda edip etmeyeceği şimdilerde araştırma konusu haline getirildi. Çünkü son bölümde kavgaya giriştiği Osman Bey tarafından yaralanması ve beraberinde yere yığılması seyircilerin kafasında soru işareti bıraktırarak 'Acaba Kuruluş Osman'dan ayrılacak mı?' sorusunu akıllara getirdi. 

Teşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdiTeşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdi

Selçuklu'nun veziri olan Alemşah'ın hayatını kaybedip kaybetmeyeceği akılları bir hayli kurcalasa da akıbeti henüz açıklığa kavuşmadı. Öte yandan dizi tutkunlarının izlemeyi en çok sevdiği oyuncular arasında bulunan Taner Turan, Kurtlar Vadisi'nde büyük bir çıkış yakalamasının haricinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ezel, Şeref Meselesi ve Paramparça gibi dönemin büyük ses getiren dizilerinde de kameralar karşısına geçmiştir. 

20 Kasım 2019 tarihinden beri ekran yolculuğunda yürüyen ve Metin Günay'ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kuruluş Osman 81.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 23
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit, başrole hiç yakışmıyor, Turgut karekterini oynayan adam daha gerçekçi oynuyor, dizi iki bölümdür tarih ile hiç alakası yok gerçi önceki bölümleri de tarih ile ilgisi yoktu da son iki bölümdür baya abarttılar, belgesel diyenler bizde biliyoruz belgesel olmadığını elbette biraz hareketli olacak ama tarihten de çıkmayacak çıkarsa hint dizilerine benzer, biraz eleştirileri de dikkate alsınlar, Osman karekterini oynayan oyuncu derhal değişmeli, Allah aşkına Burak Özçivit hiç beceremiyor başka adam yokmu? Çok komik duruyor karakterde
    Cevapla
  • huseyin veli 2 yıl önce Şikayet Et
    ben osman ın gideceğini düşündüm ama başkası gidecekmiş çokta tın.boşuna harcanan paralar konusu belli olmayan ,habire at sırtında aynı yerde dönüp durmak. dizinin amacı nedir bilen varmı.başroldaki burak özçifit osmanlıyı bitirdi.çok yazık çoğu kişi ertuğrul ile osmanlının doğuşunu öğrendi burak ile osmanlı bitti.yazık.
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeyenler izlemesin arkadaş!
    Cevapla
  • Ali kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bır tarihçi olarak tarihten uzak bir dizi haftayı kurtarma üzerine korulmuş osman böyle olsayıdı osmanlı kurulmazdı vezir alem şah osmanlı tarihinde geçmez geyatonun osmanla savaşı olmamıştı bu para kazanma dizisi milletin milletçilik duygularıla oynayıp para kazanıyorlar millete aç
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset kemiklerinize işlemiş. Diziyle Millet aç muhalefet sözünün ne alâkası var. Yakında bu dizi yayımdan kalksın, erken seçim isterük diye kazan kaldıracaksınız.
    Cevapla
  • ... 2 yıl önce Şikayet Et
    belgesel değil zaten dizi seyredelim
    Cevapla
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    Geyhatunun son zamanlarına doğru türklerle büyük bir savaşı var ve kaybetmiş
    Cevapla
  • Vivi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu bir dizidir. Belgesel degil ki tarihi olaylari birilerinin aha t artihte boyle bir sey yok sacmaliyor desin gayet nirmal. Boyle sacmaliklar dediginiz be lgesel degil.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Vivi bi bitmediniz bizde biliyoruz belgesel değil ama tarihi dizi çekiyorsan aslına uygun senaryo üretecen ve tarihi karekterleri alçaltıcı ama kime anlatıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...