Yalnız Kurt 3.bölüm fragmanı: Coşkun akan suyumuzu kesmek için önümüze set kurmaya kalkıyorlar!

Daha ilk bölümü yayınlanmış olmasına rağmen bir ilke imza atarak izlenmelerde birinci sıraya oturan Yalnız Kurt dizisinin yönetmeninden izleyenleri yakından ilgilendirecek açıklama geldi. Tekrar bölümüyle dahi iyi bir derecede reyting elde eden Yalnız Kurt yapımında kapalı kapılar ardına kadar aralanıyor. Aydınlatılmayı bekleyen konular teker teker masaya yatırılırken Osman Sınav'ın izleyenlere verdiği mesaj büyük ses getirdi. Peki, Yalnız Kurt 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yalnız Kurt 3.bölüm fragmanı: Coşkun akan suyumuzu kesmek için önümüze set kurmaya kalkıyorlar!
Yalnız Kurt 3.bölüm fragmanı: Coşkun akan suyumuzu kesmek için önümüze set kurmaya kalkıyorlar!
GİRİŞ 08.02.2022 11:31 GÜNCELLEME 08.02.2022 11:31
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

ATV'nin çiçeği burnunda dizisi Yalnız Kurt, şimdiye kadar tek bölümü yayına girmiş olmasına rağmen reytinglerde birincilik koltuğuna yerleşti. Kurtlar Vadisi'ni anımsatması nedeniyle çok geniş bir kitlenin odak noktasına giren Yalnız Kurt sosyal medyada övgü yağmuruna tutuldu. 

Merak ve heyecan duygusunu yüksek tutan detaylarıyla seyirciyi ekran başına kilitleyen Yalnız Kurt projesi aynı zamanda yakın geçmişe doğru yolculuk yapmasına imkan tanıyor. Seyirciler tarafından olumlu anlamda geri dönüş sağlanırken ve reyting savaşını daha ilk haftadan zirvede tamamlayan Yalnız Kurt'un yönetmeninden bomba açıklama geldi.

Özellikle Kurtlar Vadisi'nin sıkı takipçilerinin beklentilerini karşılamayı başaran Yalnız Kurt dizisinin yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav, Şu anda çalıştığım senaryo ekibi 2,5 yıldır çalışıyor. Haftada bir iki kere mutlaka toplantı yapıyoruz. Sürekli bunu çalıştılar. Her şeyi bildiğimiz, her şeyi yeniden formatladık. Ciddi bir senaryo çalışması var” şeklinde ifadeler kullandı.

FETÖ terör örgütünün nasıl yapılandığına ilişkin mühim görüntüler sunan ve yankı uyandıran sahneleriyle tüm kategorilerde üstünlük kazanan Yalnız Kurt dizisinin yönetmeni müjdeli haberi verdi. Sınav, "Onların toplumsal hayatımıza nasıl yansıdığını görmeye devam edeceğiz. Gelecek bölümlerde çok sürpriz olacak" diyerek izleyenleri bir kez daha heyecanlandırdı.

Yalnız Kurt Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 51
  • Melih Özer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış algı yaratmayın.2003 te Kurtlar Vadisi başladığında herkes Deli Yürek bitmeseydi ya da Kurtlar vadisine Kenan imirzalıoğlu girsin diyenler vs…Sonra ne mi oldu,dizi tuttu başroller tanındı insanların beğenisini kazandı yıllar geçti fenomen bir dizi oldu.Bende diziyi izleyenlerdenim çokta güzeldi evet ama bu dizide iyi diziler arasına girecek.Dizi karakterleri oturur merak etmeyin.Her şey bir yana bir OSMAN SINAV faktörü var ortada.Şunu söyleyin Osman Sınav’ın başlattığı hangi proje hüsranla bitti,aksine hepsi en iyi çıkışlarını yaptı.Sonuç olarak bu dizi de hak edeceği en iyi yeri bulur.Emeği geçen herkese saygılar…
    Cevapla
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Basrol oyuncu beyne hitap etmesi gerek, daha gercekci ve aksiyon heyecan gerilim dolu olursa zirve yapar 2. Bolumu cok sıkılarak izledim sahsen suanda en guzel rolun hakkini veren Cihan bey,Damla hanim ve Dogan bey.umarim emekleriniz bosa cikmaz
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Abartıldigi gibi değil
    Cevapla
  • Uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi bir efsaneydi kıyaslanması bile büyük bir hata olur.
    Cevapla
  • Heisenberg 2 yıl önce Şikayet Et
    K.vdisi yada bi ezel değil yinede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...