Dadaşlar Diyarı Erzurum Gündüz Gece’de

Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta dadaşlar diyarı Erzurum’dan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak.

Dadaşlar Diyarı Erzurum Gündüz Gece’de
Dadaşlar Diyarı Erzurum Gündüz Gece’de
GİRİŞ 04.02.2022 17:36 GÜNCELLEME 04.02.2022 17:36

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta Erzurum’dan evlere konuk olacak. Gündüz Gece ekibi Erzurum’da ilk olarak her yıl binlerce turisti ağırlayarak kış turizmini canlandıran Palandöken dağına çıktı. Usta bir dağcıyla birlikte tırmanış yapmaya çalışırken aksilikler yaşayan Kürşat, komik anlara imza attı. Gündüz Gece ekibi daha sonra buz gibi havada Erzurum yöresel oyunlarıyla ısındı. Folklor ekibiyle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kürşat, onlara türküleriyle eşlik etti.

Gündüz Gece ekibi son olarak Erzurum’un meşhur cağ kebabını denemeye gitti. Etin özel bir işlemden geçip lezzetine lezzet katıldığı kebabın tadına bakan Kürşat, ustasından Erzurum mutfağına dair bilgi aldı.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Program Adı        : GÜNDÜZ GECE
Yayın Tarihi         : 05 Şubat 2022, Cumartesi
Yayın Saati          : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi