Yargı 20.bölüm fragmanı 'Delilleri değiştirdiğin şüphesiyle gözaltına alıyorum!' Olay karar...

İddianameyi hazırlamaması durumunda dosyanın elinden alınma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Pars Savcı, Yargı dizisinde iki arada bir derede kalmıştır. Söz konusu iddianamenin mahkemeye sunulduğunu ve hatta kabul edildiği haberini Yekta'dan öğrenen Ceylin, Yargı son bölümde büyük bir şaşkınlık geçirir. Yekta ile Pars arasında soğuk rüzgarlar esmesinin ve tartışmanın şiddetinin giderek yükselmesinin ardından Yargı 20.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 12.02.2022 09:47 GÜNCELLEME 12.02.2022 09:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay mahallinde tespit edilen eldivenin üzerinde Ilgaz'ın DNA'sının olduğu sonucunun çıkarılması Yargı dizisinde taşları bir kez daha yerinden oynatmıştır. Hesapları altüst edecek gelişmeleri yaşanması sebebiyle güç duruma düşen ve ne yapacağı konusunda kararsızlığa düşen Pars, Yargı son bölümde önemli bir yol ayrımına girmiştir.

Teşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdiTeşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdi

Ilgaz'ın suçsuzluğundan son derece emin olan Pars, bu konuda en ufak bir kuşku dahi duymasa da yoğun bir baskıya maruz kalmasının akabinde vazifesini yerine getirmek mecburiyetinde kalmıştır. Yargı dizisinde mahkemeye sunulan iddianameye onay verilmesi özellikle Ceylin'in şaşkınlık içerisinde bıraktırırken Yekta ise deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçar.

Kendisinden sonra şimdi de Ilgaz'ın suçlu pozisyonuna getirildiğini gören Ceylin sinirlerine hakim olamaz ve Yekta'yla hesaplaştığı esnada da tartışmanın dozu katlanarak artar. Yargı dizisinde tüm bu gelişmeler yaşanırken Yekta ile Pars arasında da ipler kopmasına gelir ve seslerin giderek yükselmesiyle beraber ortalık iyice karışır.

Ali Bilgin'in yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen, Sema Ergenekon'un ise başarılı bir şekilde senaristliğini üstlendiği, yayına girdiği her hafta tüm kategorilerde birbirinden dişli rakiplerine karşı üstünlük sağlayan Yargı 20.bölüm fragmanı bekleniyor. 19 Eylül 2021 tarihinden bu yana AY Yapım imzasıyla televizyon ekranlarında varlık gösteren ve özellikle sosyal medyada geniş bir kitle tarafından övgü yağmuruna tutulan Yargı 20.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yargı Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 1
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizide oynayanların öldüğünü duysam şaşırmam covit oldum haberlere bakayım dedim Saçma haberler çıktı karşıma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi