TRT1 Gönül Dağı'ndan 3 yıldız birden kayacak! Hikayeleriyle projeye bambaşka renk katmışlardı

Uzun soluklu bir proje olmasına rağmen ilk günkü heyecanıyla seyredilmeye devam eden Gönül Dağı'nda birden fazla ayrılık yaşanacak. Seyircisinin ilgisinin bir dahi kaybolmadan takip ettiği projelerin başını çeken Gönül Dağı'nda 3 ismin birden hikayesinin biteceği gelişmesi destekçilerini üzdü.

TRT1 Gönül Dağı'ndan 3 yıldız birden kayacak! Hikayeleriyle projeye bambaşka renk katmışlardı
TRT1 Gönül Dağı'ndan 3 yıldız birden kayacak! Hikayeleriyle projeye bambaşka renk katmışlardı
GİRİŞ 12.02.2022 09:32 GÜNCELLEME 12.02.2022 09:33
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Dizi severlerin yayına girdiği her bir bölümünü dikkat kesilerek izlediği ve sosyal medyada paylaşılan videolarına yoğun ilgi gösterildiği Gönül Dağı'ndan umulmadık bir haber geldi. İçleri ısıtan görüntüleriyle ekran başındakilerin sempatisini kazanan ve hafızalardan silinmeyecek sahnelere imza atan Gönül Dağı'nda arka arkaya vedalar görülecek.

Teşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdiTeşkilat 34.bölüm fragmanı var mı? Ölümcül tehlike adım adım yaklaşıyor! Yıldırım krizi patlak verdi

Yepyeni isimlerin ekibe girmesiyle beraber senaryosuna dinamiklik getiren Gönül Dağı dizisinde üç oyuncunun birden gideceği gelişmesi seyircisini hüsrana uğrattı. 2.sezonda kadroya transferi gerçekleştirilen ve Mezarcı İlyas karakteriyle büyük bir beğeni toplayan Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun vedası hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Yargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozulduYargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozuldu

Ayrılıkların ardı arkasının kesilmediği Gönül Dağı yapımında senaryo gereği böbrek yetmezliği rahatsızlığı geçiren ve evladının ise böbreğini vermesi sayesinde başarılı bir operasyon geçiren Arif karakteri de veda etti. TRT1'in reyting rekortmeni projesine sonradan katılmasına rağmen üstlenmiş olduğu Arif karakteriyle adından söz ettiren Cem Kurtoğlu'nun Gönül Dağı'ndan ayrılması takipçilerini hüzünlendi.

Tüm bunların yanı sıra rol icabı kanser hastalığıyla mücadele eden ve ilk bölümden beri gerek konuşmalarıyla gerekse hal ve hareketleriyle izleyenlerin gönlünü fetheden Sefer karakterinin de ayrılacağı iddiası ileri sürüldü. Ferdi Sancar'ın başarılı bir şekilde oynadığı ve seyircinin en sevdiği karakterler arasında yer alan Sefer'in ekipten çıkacağı söylentisi hayranlarını hüzne boğdu.

YORUMLAR 26
  • Engin çelikten 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefer giderse benim için bu dizi biter bu dizinin rengi sefer dir
    Cevapla
  • Gitmesin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefer abimiz gitmesin noğlur sevgiyi saygıyı utangaçlığı anlatan kırmızı çizgimiz sefer abimiz dokunmayın abime zahidemiz çocuklar napar.
    Cevapla
  • hasret 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne sabırsız adamlarsınız .Yine ne oldu biraz tutulunca parçalama senaryoları.Badegülü kim sürecek.Çocuklarla kim ilgilenecek,zahide ile onca hayat hikayesi nolacak...bir yıl daha uztın..kendinize gelin bu trendi daha tutturamazsınız.Sefer kalsın.
    Cevapla
  • Yalanmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi gitsin Sefer Kalsin.
    Cevapla
  • Bir garip kul 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölümlere bir ara verin yaaa sefer ölmesin sevgiyi kim böyle güzel anlatacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Meteoroloji'den Marmara için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!