Alparslan Büyük Selçuklu'yla milyonları etkisi altına alan TRT1, Kurtlar Vadisi'nin efsanesiyle anlaştı!

Kıbrıs Zafere Doğru'nun final yapan diziler kervanına katılmasıyla beraber TRT1 yepyeni bir dönem dizisiyle boşluğu doldurmaya hazırlanıyor. Alparslan Büyük Selçuklu yapımıyla her pazartesi akşamı tüm kategorilerde zirveye yerleşen TRT1, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli ile izleyenleri bir kez daha ekran başına kilitleyecek. TRT1'de ekran serüvenine başlangıç yapacak diziye Kurtlar Vadisi'nin Timur'u Burak Sevinç transfer edildi.

Alparslan Büyük Selçuklu'yla milyonları etkisi altına alan TRT1, Kurtlar Vadisi'nin efsanesiyle anlaştı!
Alparslan Büyük Selçuklu'yla milyonları etkisi altına alan TRT1, Kurtlar Vadisi'nin efsanesiyle anlaştı!
GİRİŞ 12.02.2022 09:28 GÜNCELLEME 12.02.2022 09:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kıbrıs'ta yaşayan Türklerin vatanı uğrunda canı pahasına verdiği mücadelesini gözler önüne seren Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yayın hayatının sona ermesinin ardından gözler TRT1'den gelecek yeni projeye çevrilmişti. Bilindiği gibi ilk olarak Diriliş Ertuğrul isimli projeyle tarihte yaşanan gelişmeleri aktarmaya başlayan, akabinde Payitaht Abdülhamid, Filinta, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizilerle geçmişe ışık tutan TRT1 büyük bombayı patlattı.

TRT1 Diriliş Ertuğrul dizisinden ATV Yalnız Kurt'a beklenmedik transfer! Ekranların tozunu atacakTRT1 Diriliş Ertuğrul dizisinden ATV Yalnız Kurt'a beklenmedik transfer! Ekranların tozunu atacak

Özellikle Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle kalpleri kazanan ve izleyenlerin dikkatini bir an dahi ayırmadan izlediği sahneleriyle medya gündeminden düşmeyen TRT1, Hacı Bayram-ı Veli projesini dizi severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Tarihin önemli isimlerinden biri olan Hacı Bayram-ı Veli'nin yaşantısının konu olarak işleneceği Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi, Tekden Film imzasıyla ekran macerasına iddialı bir giriş yapacak.

Kurtlar Vadisi'nin Timur'u TRT1'in Yeni Dizisinin Başrolünde Oynayacak!

İsa Yıldız'ın senaryosunu kaleme aldığı projenin başrolünde ise yayına girdiği dönemde fırtınalar estiren Kurtlar Vadisi'nin hafızalara kazınan ismi Burak Sevinç yer alacak. Alparslan Büyük Selçuklu'dan sonra seyircilerin tüm dikkatini üzerine çekmeyi hedefleyen ve unutulmayacak dakikalar yaşatacak olan dizinin yayın tarihi ise 11 Şubat Cuma olarak duyuruldu.

YORUMLAR 13
  • Şinasi 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul baştan sona mesaj doluydu. Bunlar sadece vurdu kırdıya döndüler.
    Cevapla
  • İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tutmadı bu film
    Cevapla
  • Gökhan Atmaca 2 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır bekliyorduk çok iyi oldu. kiss kiss
    Cevapla
  • 421 2 yıl önce Şikayet Et
    kvp gibi dizi daha yapılmadı lütfen gelsin tekrar...
    Cevapla
  • mhcivelek 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sadece kurtlar vadisindemi oynadı bu adam SÖZ ve KIRMIZI ODADA da oynadı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması