Kuruluş Osman 82.bölüm fragmanında gerginlik yine şiddetleniyor! Kriz tekrardan alevlendi

İnegöl Kalesi'nde tekfur olan Aya Nikola karakteriyle milyonların dikkatini üzerine çeviren Erkan Avcı, son günlerde izleyenlerin araştırdığı isimler arasına yerleşti. Kuruluş Osman 82.bölüm fragmanında hedef tahtasına yerleştirilen Aya Nikola'nın can verip vermeyeceği ekran başındakiler tarafından yakın mercek altına alındı. Peki, ilk sezondan beri sergilediği başarılı performansıyla dillerden düşmeyen Erkan Avcı Kuruluş Osman'dan ayrılacak mı?

GİRİŞ 14.02.2022 09:29 GÜNCELLEME 14.02.2022 09:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sinema filmi yapımlarının ve dizi projelerinin beğenilen ismi Erkan Avcı, yirmi sekizinci bölümden bu yana Kuruluş Osman'da aktif olarak oyunculuğuna devam ediyor. Kötü bir karakteri oynamasına rağmen gösterdiği oyunculuk yeteneğiyle seyircisinin sempatisini kazanan Erkan Avcı, Kuruluş Osman takipçileri tarafından son günlerde araştırma konusu haline getirildi.

Teşkilat 34.bölüm fragmanı 'Ülkemde patlatabileceğini mi sanıyorsun?' diyen Serdar'dan vurucu sözler!Teşkilat 34.bölüm fragmanı 'Ülkemde patlatabileceğini mi sanıyorsun?' diyen Serdar'dan vurucu sözler!

Kuruluş Osman 81.bölüm 2.fragmanında, her defasında kötülük yapmaktan geri durmayan Nikola'nın bu sefer Osman Bey’in ağına düşmesi heyecan seviyesini doruk noktasına çıkardı. Ettiklerinin bedelini en ağır şekilde ödetmeye ant içten Osman Bey’in kılıcını sallayarak Nikola'nın üzerine yürümesi akıllara ''Erkan Avcı diziye veda mı ediyor, ayrılıyor mu?'' sorusunu getirdi.

Masumlar Apartmanı'nda sevenlerini sarsacak ayrılık! Önemli bir isim daha elveda diyecekMasumlar Apartmanı'nda sevenlerini sarsacak ayrılık! Önemli bir isim daha elveda diyecek

Show TV ekranlarında yayınladığı dönemde reyting rekorları kıran Çukur dizisi sayesinde iddialı çıkış yakalayan Erkan Avcı'nın şimdilerde rol aldığı Kuruluş Osman ekibinden çıkıp çıkmayacağı büyük bir merak uyandırdı. Kuruluş Osman'dan önce TRT1 kanalında Sultan Abdülhamid'in yaşantısını konu olarak işleyen Payitaht Abdülhamid yapımıyla kameralar karşısına geçen ve tercihini bir kez daha tarihi projeden yana kullanan Erkan Avcı, Kuruluş Osman dizisinde kalmaya devam edecek.

Gönül Dağı'nda veda fırtınası şiddetli esti! Peş peşe ayrılıklar hayal kırıklığı yaşattıGönül Dağı'nda veda fırtınası şiddetli esti! Peş peşe ayrılıklar hayal kırıklığı yaşattı

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

20 Kasım 2019 tarihinden bu yana Bozdağ Film imzasıyla ekran macerasını devam ettiren ve Metin Günay'ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı dizi severlerle paylaşıldı.

YORUMLAR 15
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    nasıl ki vezir alemşahın ölmeyeceğini bildim ise nikolanın da ölmeyeceğine eminim daha sezonun bitmesine çoook var yerine kimi oynatacağız kaldı ki nikolayı oynayan oyuncu rolünün hakkını veriyor burak bey gibi yapmacık abuk subuk mimikler konuşmalar gibi beceriksiz değil
    Cevapla
  • Necati 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizin keyifle izliyorum yalnız kadroyu genişletmek lazım 8 tane adamla o kadar iş yapılmaz birde atalarımızı biz iyi tanıyoruz gayrimüslimleri Duman etmişler ama dizide Osman Bey dahil herkes örseleniyor o kadar olmaması lazım.
    Cevapla
  • Abdullah53 2 yıl önce Şikayet Et
    filmde kalite diye bişey yok. çok sıkıcı. bir adamı bir türlü filmden çıkaramadılar.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Nikolayı Osman Bey Gerçekde zaten Öldürüyor ...Dizide fazla yaşadı. :))
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    öldürüyorda böyle değil kalesini feth ettiğnde öldürüyor diziye bakarsak osman bey bile fazla yaşadı o kadar çok düşman eline düştü ki senaristler hep birbirinin kopyası senaryolarla kurtardı ama hep senaryo böyle olursa osmanı senaristlerden önce biz öldüreceğiz
    Cevapla
  • Sonfatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Kabak tadı verdi bu adam artık çıkmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi