Teşkilat 34.bölüm fragmanı: 'Hata yapma lüksüne sahip değiliz' diyen Halit Başkan atağa kalkıyor!

'Her şey istediğimiz gibi gerçekleşiyor, bundan sonra her şey daha eğlenceli olacak!' mesajını veren Yıldırım, Teşkilat dizisinde gerginliği bir kez daha doruk noktasına çıkardı. Söz konusu isimlerin kaos peşinde oldukların, halkı korkuya ve paniğe sevk etmek istediklerini belirten Mete Başkan, Teşkilat son bölümde kolları sıvadı. Duygularını gizleyemeyen Zehra'nın Serdar'a yaptığı itiraf ortalığı sallarken Teşkilat 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 10.02.2022 09:49 GÜNCELLEME 10.02.2022 09:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Heyecansız bir bölümün dahi geçmediği TRT1'in sevilen dizisinde itiraf zamanı nihayet gelip çatmıştır. Teşkilat'ta hissettiklerini tüm içtenliğiyle dışa vuran Zehra'nın gerçekleştirdiği itiraf duygu yüklü dakikaların yaşanmasını sağlamıştır. 

Yargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozulduYargı 20.bölüm fragmanı? Aksilik yakasını bırakmadı! İşi düzeltmek isterken büsbütün bozuldu

Fakat diğer taraftan ise yerinde durmak bilmeyen ve yaptığı kötülüklere her geçen gün bir yenisini ekleyen Yıldırım'ın sözleri Teşkilat'ta tansiyonu yeniden yükseltir. ''Merhaba, ben geldim! Bu oyun artık uzamaya başladı, başlayalım artık.'' diyen Yıldırım, büyük tehlikenin sinyallerini verir. 

Teşkilat son bölümde, tehlikenin tam ortasında kalan Zehra ile Serdar ise ucunda ölüm bile olsa davasından asla vazgeçmeyecektir ve kanının son damlasına kadar mücadelelerine devam edecektir. Hızla yaklaşmakta olan krizin bizzat farkında olan ve geri dönüşü olmayan felaketin yaşanmaması için bir an evvel önlem alınması gerektiğini bilen Halit Başkan'ın 'Çıkın diyorum oradan!' demesi Teşkilat'ta gerilimi iki katına çıkarır. 

Burak Sağyaşar ile Timur Savcı'nın yapımcılığında bulunduğu, Burak Arlıel'in yönetmenliğini üstlendiği Tims&B Productions imzasıyla her Pazar akşamı TRT1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Teşkilat 34.bölüm fragmanı bekleniyor. 7 Mart 2021 tarihinden bu yana yayın yolculuğunda yürüyen, Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Turgut Tunçalp ve Mesut Akusta gibi iddialı isimlerin kadrosunda yer aldığı Teşkilat 34.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından şimdilik paylaşılmadı.

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 17
  • kayı boylu 2 yıl önce Şikayet Et
    türkiyemizzin göz bebeği teşkilatımızı terör örgütlerinin gerisinde kalmış göstermenin bir mesajı var yazarı yönetm. oyuncusu birlik olmuşlar dünyanın gıptayle izlediyi benim göz bebeyim o teşkilatımı pasif teknolojiden uzak ilkel gösterme çabasındalar teşkilatımı teröristlerin proje olarakta yenilik olarakta gelişim donanım olarak donanım olarak kötü göstemek için var güccüyle çalışıyorlar beim 34 yılımı verdiğim ocanım teşkilatımı yanlış göstermeye oynamaya kimsenin haddi hakkı değildir o teşkilatta kadın ilişkikerinde aşka meşke yer yoktur hele serdarla o sevgilisi yazıklar olsun o ailede herkes kardeştir zaten,
    Cevapla
  • korhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi yonetmeni yapimcisi bu yorumlari okumali yorumlar hakli yorumlar bende biraktim artik sacmaligin sacmasi. Gercekci olabilir.
    Cevapla
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu bölümde cıvıtma rekoru kırıldı. Önemli bir toplantıda Seda Sayanın "seni seviyorum, bir daha söyle " şarkısına döndü. Dünyanın her tarafından gelmiş önemli kişilerin kuzu kuzu ölüme gitmeleri ayrı bir saçmalık. Defalarca kaybeden Yıldırım'ı Şirket hala işin başında tutması ayrı bir garabet. Say say bitmez. Böyle önemli bir dizinin bir bölümde bu kadar çuvallaması izah edilemez.
    Cevapla
  • Eren Oğuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yayından mı kaldırılıyor acaba diye geldim bu sayfaya. Zira ben , ödül töreninde yapılan saygısız ve vatanına, milletine duyarlı insanı rencide eden, alay eden o duruştan sonra diziyi bıraktım. Bu tiplere para yediren TRT yi de bıraktım sayılır. Belgesel ve AVAZ dan vazgeçemedim henüz.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklısınız o şahsın bu diziden hemen atılması lazımdı.
    Cevapla
  • At baba at 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürü istediğini seyret onuda seyretme cokmu lazimsin
    Cevapla
  • EKREM 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel başlayan bir diziyi aşk filmine çevirdiler MİT personeli nerde gözükmüş aşk yaşadıkları bir an önce bu film final yapmalı yazık ettiler
    Cevapla
  • Antonio Horta-osorio 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aşk bur da bitmez. Bütün Türk dizilerinde herkes birbirini beceriyor. Bu durum ta aşkı memnu geyik adnan dan beri devam ediyor. arka sokaklar dizisi bunun en güzel örneği. Mesut un balık etli kırığı komiser bayan siyah zeytini yutsun kursağa kadar zeytini takip edersin valla.
    Cevapla
  • nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen aşk filmi olmaya başladı. ana temasıyla hiç alakası. özelliğinin dışına çıktılar. herhalde senaryo da sıkıntı var. devamını ve akıcılığını getiremediler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı