Arka Sokaklar'da yürekleri dağlayan ayrılık! Kanal D'nin aksiyon dolu projesinde inanılmaz veda

Kanal D'de 16 senelik bir yayın geçmişi olan ve halen yoğun bir ilginin gösterildiği Arka Sokaklar projesinde yaşanan talihsiz gelişme hayal kırıklığına uğrattı. Arka Sokaklar yapımında uzun yıllar boyunca yer alan ve ekibin olmazsa olmazsa karakterlerinden bir tanesi olarak gösterilen İlker İnanoğlu'nun akıbeti sorgulama konusu oldu. Peki, yeni bölüm fragmanında şehitlik mertebesine ulaştığı açıklanan Engin karakterinin Arka Sokaklar'daki hikayesi bitecek mi?

GİRİŞ 14.02.2022 09:36 GÜNCELLEME 14.02.2022 09:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin izlenmeye devam eden ve yılların eskitemediği projelerden biri olarak görülen Arka Sokaklar projesinde hayranlarının inanmakta güçlük çektiği bir olay yaşandı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 20.bölüm fragmanı 'Kaybetmek üzereyiz!' Asıl ölüm saldırısı şimdi başladıBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 20.bölüm fragmanı 'Kaybetmek üzereyiz!' Asıl ölüm saldırısı şimdi başladı

Arka Sokaklar 614.bölüm fragmanında, 'Emniyet Müdürü Engin Balkan bu teşkilatın gözbebeğiydi. Gurur duyulacak meslektaştı, örnek bir polisti. Yıllarca bu şehrin her sokağında gezdi. Müdür olduktan sonra bile devriyelere çıktı. Sokaklardan hiç kopmadı. Böyle bir silah arkadaşımız olduğu için ben de ekibim de çok şanslıyız. Gururuyla, onuruyla hizmet etti bu teşkilata. Unutmayacağız!' sözleri işitildi. 

Kanal D Arka Sokaklar'ın Engin Balkan'ı İlker İnanoğlu Ayrılıyor mu?

Teşkilatta 'Emniyet Müdürü' unvanıyla görevini icra eden Engin Balkan karakterinin son yolculuğuna uğurlandığı Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ekran başındakileri duygulandırdı. Uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayata gözlerini yuman Engin'e cenaze töreninin düzenlendiği görüntülerin verilmesinin ardından 'İlker İnanoğlu diziden ayrılıyor mu, veda mı edecek?' sorusu akılları kurcalamaya başladı.

Senaryo gereği tabutunun kaldırıldığı sahneyle izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktıran İlker İnanoğlu'nun gerçekten diziden çıkıp çıkmayacağı şimdilik bilinmiyor. Fakat, bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre kesin olmamakla beraber diziyle anlaşmazlık yaşadığı ifade edilen İlker İnanoğlu'nun yolları ayıracağı iddiası ileri sürüldü.

YORUMLAR 16
  • Allah'ın kulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Aga diziye Ali Engin Aylin Sinan falan yeniden gelmeli hiç olmassa Aylin ve Ali geri dönmeli bunlarsiz dizi tuzsuz çorba gibi
    Cevapla
  • suleyman kose 2 yıl önce Şikayet Et
    engin olmesin film tadi kacar
    Cevapla
  • Demo 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölmedi sahte cenaze
    Cevapla
  • saltuk 2 yıl önce Şikayet Et
    gamze özçelik nerede öldü mü
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Diziye benide alsınlar enginin eşinin yeni eşi olarak ))
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Diziyinin yapımcısı babası oldugundan girip çıkmalarına alıştik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi