Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 20.bölüm fragmanı: Hızır'ın başına gelmeyen kalmıyor! Bunu da gördü

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda işlerine yarayacağını düşündüğü malumatı alan ve vakit kaybetmeden kalenin dışına kazılan tünele giriş yapan Hızır'ın başına gelen talihsiz olay yürekleri ağza getirdi. Geçidin patlamak üzere olduğunu fark eden Hızır'ın 'Kaçın!' diyerek acil durum uyarısında bulunması tansiyon seviyesini bir hayli yükseltti. Büyük patlamanın gerçekleşmesiyle beraber Hızır'ın kurtulup kurtulamayacağı kafaları kurcalarken Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 20.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 14.02.2022 10:48 GÜNCELLEME 14.02.2022 10:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz yapımıyla milyonların yakından tanıdığı bir isim haline gelen ve şimdilerde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndaki göz dolduran performansıyla izleyenleri etkisi altında bıraktıran Ulaş Tuna Astepe'nin akıbeti merak uyandırdı.

Arka Sokaklar'da seyircinin inanmakta güçlük çektiği ayrılık! Başroldeki isme böyle veda ediyorlarArka Sokaklar'da seyircinin inanmakta güçlük çektiği ayrılık! Başroldeki isme böyle veda ediyorlar

Kuşatma başlatıldığında geçitten sızıp kaleyi fethetme planını aktifleştiren Hızır'ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda hesabını bozacak bir gelişme meydana geldi. Onların saklanacakları sığınağın yerini nasıl öğreneceğini çok iyi bildiğini dile getiren Pietro, son hamlesiyle ortalığı tozu dumana katar. 

Geçidin hiç beklenmedik bir anda infilak etmesiyle beraber içerisinde olan Hızır'ın sağ çıkıp çıkmayacağı izleyenlerin merakını celbeden konular arasındaki yerini aldı. Oyunculuk hayatına ilk olarak 2012-2015 yılları arasında ATV'de yayınlanan Karadayı adındaki dizi projesiyle adım atan ve burada üstlendiği Orhan Kara karakteriyle keşfedilen Ulaş Tuna Astepe'nin Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan ayrılıp ayrılmayacağı yakın mercek altına alındı.

Sen Anlat Karadeniz dizisi sayesinde hayran kitlesini genişleten ve oyunculuk performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bıraktıran Ulaş Tuna Astepe'nin 16 Eylül 2021 tarihinden bu yana TRT1 kanalında başrolünü oynadığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na veda edip etmeyeceği yeni bölümde netlik kazanacak.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 8
  • María Torrelli 2 yıl önce Şikayet Et
    O ölemez... Hikayeyi değiştirdiler mi?... Devam etmeli, adını Hızır'a miras bırakmış... Umarım ıstıraptan tırnaklarım tükenmez.
    Cevapla
  • şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    tarihte hiç olmayan gereksiz eklemeler yapılıyor.
    Cevapla
  • KIRKİKİ 2 yıl önce Şikayet Et
    kalite yok hint dizsine döndü
    Cevapla
  • Gurbet kuşu 2 yıl önce Şikayet Et
    Size katılmıyorum... Mükemmel bir yapım , ayrıca sürükleyici.... Barbaros Hayrettin paşa ve Oruç Reis i tarihten araştırırsanız,filmi daha farklıbir şekilde izlersiniz sanırım
    Cevapla
  • bireysel 2 yıl önce Şikayet Et
    len irecep sen bi alemsin vallaya billaya, gıcır billa
    Cevapla
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Hızır Ölürse Barbaros Kim olacak? Tarih yeniden mi yazılacak?
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    bireysel,sanırım tarihe,en azından barbarosa dair hiç bir bilginiz yok.
    Cevapla
  • bireysel 2 yıl önce Şikayet Et
    tabi sende haklısın, tarih dizilerle yazılıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü