Mevlana'ya ses getirecek transfer! Payitaht Abdülhamid'de devleti indirmeye kalkışanları alt etmişti

Payitaht Abdülhamid'de beş sezonluk bir macera geçirdikten sonra herhangi bir projede görünmeyen Bülent İnal'dan sevenlerini mutluluk verici bir haber geldi. Konya ilinde çekimleri gerçekleştirilen, yoğun bir hazırlık sürecinden geçen Mevlana dizisine transfer edilen Bülent İnal, Mevlana Celaleddin Rumi'nin yaşam öyküsünü oynayacağı öğrenildi.

Mevlana'ya ses getirecek transfer! Payitaht Abdülhamid'de devleti indirmeye kalkışanları alt etmişti
Mevlana'ya ses getirecek transfer! Payitaht Abdülhamid'de devleti indirmeye kalkışanları alt etmişti
GİRİŞ 06.03.2022 11:39 GÜNCELLEME 06.03.2022 11:39
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

24 Şubat 2017 tarihinde ekranlara merhaba diyen ve 4 Haziran 2021'e gelindiğinde ise macerasının sonuna gelen Payitaht Abdülhamid'in olmazsa olmaz ismi Bülent İnal'dan hayranlarının yüzünü güldürecek bir haber geldi. 

TRT1 Diriliş Ertuğrul'un Gıyaseddin Keyhüsrevi ekranlara dönüyor! ATV Hakim dizisine renk getirecekTRT1 Diriliş Ertuğrul'un Gıyaseddin Keyhüsrevi ekranlara dönüyor! ATV Hakim dizisine renk getirecek

Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde de büyük ilgi gören ve heyecanın bitip tükenmediği sahneleriyle izleyenlerde hayranlık uyandıran Payitaht Abdülhamid'in efsanesi Bülent İnal, yepyeni bir dönem dizisiyle ekrana dönüyor.

Show TV Baba dizisine ATV Kuruluş Osman'dan çok konuşulacak transfer! Bakın kimi oynayacakShow TV Baba dizisine ATV Kuruluş Osman'dan çok konuşulacak transfer! Bakın kimi oynayacak

Tarihte hafızalara kazınan isimlerin hayat hikayelerini ekrana getiren TRT, bu sefer de Mevlana Celaleddin Rumi karakterinin yaşantısını gözler önüne sermeye hazırlanıyor. Konya ilinde hazırlanan özel bir platoda çekimleri uzun bir süredir devam eden, görkemli bir prodüksiyonla ekran başındakilere görsel bir şölen sunacak olan Mevlana dizisine Payitaht Abdülhamid'in efsanesi getirildi.

Kerim Ayyıldız ve Ahmet Okur'un yapımcılığında yer aldığı, Can Ulkay'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve senaristliğini ise Ali Aydın'ın üstlendiği Hz. Mevlana dizisine transfer edilen Bülent İnal, burada Mevlana Celaleddin Rumi'yi oynayacak.

YORUMLAR 41
  • Ysfş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir insana yaptığı rol bu kadarmı yakışır yaa helal olsun inşaallah hep ağırlığını korur
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağır efendi görüntüsünü bozmaz ise önü açık.
    Cevapla
  • Mert Kokmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir düşünce, başarılı olacaklarını düşünüyorum. Allah yollarını açık etsin. Mevlana Celaleddin Rumi' ye ayna olan, Şems-i Tebrîzî' yi kim oynayacak çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    yakışır,milliyetçi bir insan
    Cevapla
  • Sağlıkçıyım 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!