Show TV'nin övgü yağmuruna tutulan dizisi Baba'ya beklenmedik transfer! Rolüyle hayran bıraktırdı

Daha ilk bölümüyle dizi severlerin gönlünü fethetmeyi başaran ve çarpıcı sahneleriyle etkisi altına alan Baba dizisinin kadrosuna Kuruluş Osman'dan sürpriz bir oyuncu yerleşti. Kuman Bey'in kızı ve Aya Nikola'nın casusu olarak Kuruluş Osman'da başarılı bir performans sergileyen Zeynep Tuğçe Bayat, Baba projesiyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Show TV'nin övgü yağmuruna tutulan dizisi Baba'ya beklenmedik transfer! Rolüyle hayran bıraktırdı
Show TV'nin övgü yağmuruna tutulan dizisi Baba'ya beklenmedik transfer! Rolüyle hayran bıraktırdı
GİRİŞ 21.02.2022 10:06 GÜNCELLEME 21.02.2022 10:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Otuz dördüncü bölümde Kuruluş Osman ailesine giren ve kırk altıncı bölüme kadar da Targun Hatun karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Kuruluş Osman oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat'tan heyecanlandıran haber geldi. 

Kurtlar Vadisi'nin savcısıydı! Usta oyuncu seneler sonra Kanal D Yargı dizisinde ortaya çıktıKurtlar Vadisi'nin savcısıydı! Usta oyuncu seneler sonra Kanal D Yargı dizisinde ortaya çıktı

Bilindiği üzere Kuruluş Osman'da Özge Törer'in oynadığı Bala Hatun karakteri tarafından senaryo gereği öldürülen Targun Hatun'un hikayesi geçtiğimiz aylarda sona ermişti. Kuruluş Osman'dan ayrıldıktan sonra hangi projenin içerisinde yer alacağı merak içerisinde beklenen Zeynep Tuğçe Bayat, Show TV'nin Ay Yapım imzalı Baba dizisinin kadrosuna adını yazdırdı.

Mevlana dizisine TRT1 Payitaht Abdülhamid'den ses getirecek transfer! Gümbür gümbür geliyorMevlana dizisine TRT1 Payitaht Abdülhamid'den ses getirecek transfer! Gümbür gümbür geliyor

15 Ocak 2022 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan ve Çağrı Bayrak'ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen Baba dizisi Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi iddialı oyuncuları bir araya getirdi. Ekin Atalar ve Gökhan Horzum'un senaryosunu kaleme aldığı ve Kerem Çatay'ın ise yapımcılığında bulunduğu Baba dizisine transfer edilen Zeynep Tuğçe Bayat burada Şahika Saruhanlı rolüyle kameralar karşısına geçecek. 

Yaşantısını İzmir'in Ödemiş ilçesinde sürdüren, hem geleneklerine uygun olarak hareket eden hem mütevazılıktan ödün vermeyen ''Saruhanlı'' ailesinin hayat hikayesinin gözler önüne serileceği Baba dizisinde Zeynep Saruhanlı, rol icabı Servet'in 2.eşini oynayacak.

YORUMLAR 4
  • şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    bitirin artık şu diziyi milletin aklıyla alay ediyorlar
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceylan gibi gözleri var maşallah
    Cevapla
  • balahatun 2 yıl önce Şikayet Et
    özge törerden daha iyi değil ama ;)
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Masallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki