Kurtlar Vadisi'nde hünerlerini sergilemişti! 37 bölümdür iddialı sahneler çıkaran TRT1 dizisine girdi

Yıllara adeta meydan okuyan Kurtlar Vadisi Pusu projesinde önemli bir çıkış yakalayan ve tiyatroda sahne aldığı oyunlarıyla adından söz ettiren Ercan Eker, Teşkilat ailesine dahil edildi. Geçtiğimiz aylarda şaşırtıcı kararla ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da üstlendiği CIA Şefi rolüyle nam salan Ercan Eker, bu sefer Teşkilat'ta oyunculuk performansını gösterecek.

Kurtlar Vadisi'nde hünerlerini sergilemişti! 37 bölümdür iddialı sahneler çıkaran TRT1 dizisine girdi
Kurtlar Vadisi'nde hünerlerini sergilemişti! 37 bölümdür iddialı sahneler çıkaran TRT1 dizisine girdi
GİRİŞ 07.03.2022 10:31 GÜNCELLEME 07.03.2022 10:32
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi sona erdikten sonra başka hiçbir projenin içerisinde görünmeyen Necati Şaşmaz'ın üstlenmiş olduğu Polat Alemdar ile olan sahnesiyle hafızalara kazınan Ercan Eker'den müjdeli haber geldi.

Mahkum'a Yasak Elma'dan hayrete düşüren transfer! Talat Bulut'un beklenmedik kararı çok konuşulduMahkum'a Yasak Elma'dan hayrete düşüren transfer! Talat Bulut'un beklenmedik kararı çok konuşuldu

Kurtlar Vadisi'nde senaryo gereği Polat Alemdar karakteri tarafından parmakları kesilen ve oynadığı ''Borsacı Barış'' karakteri ile geniş kitlelerin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Ercan Eker, şimdi de TRT1'in reyting rekortmeni Teşkilat dizisiyle anlaşma sağladı.

Beklenmedik karar sonucunda yakın bir zaman önce yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol aldığı CIA Şefi karakteriyle büyük ses getiren Ercan Eker, 19 Şubat Pazar tarihinde TRT1 ekranlarında yayına giren Teşkilat 35.bölümde ilk kez seyirci karşısına geçti.

Her hafta izleyenlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaşan ve reytinglerde de istikrarlı şekilde ciddi bir üstünlük sağlamayı başaran Teşkilat dizisine transferi yapılan Kurtlar Vadisi oyuncusu Ercan Eker, burada Maskeli rolüyle ekranların tozunu atacak.

YORUMLAR 17
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne bomba ama habere bak
    Cevapla
  • Ahmet41 2 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilatta memati güzel rol yapıyor memet vardiyeizliyom geliyor gelmekte olan
    Cevapla
  • Kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisi'ni ters köşeye yaticakmis bırakın bu işleri İlk başlarda izliyor dum ama hiç bir şekilde kurtlar vadisi kalitesini yakalayamaz
    Cevapla
  • Goçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Nasıl Bir İş Anlamıyorum Ne Kadar Gezide Millet , Devlet Düşmanlığı Yapan Ne Kadar Sanatçı Hain Varsa Hepsini Bu Dizide Oynatıyorlar Anlamak Mümkün Değil ,Hayatta İzlemem Ve İzletmem O Kadar.........
    Cevapla
  • Ssss 2 yıl önce Şikayet Et
    Gezicilere rol vrmeyin onların fırsatı olsa kendileri hariç rol vermezleeeerr vermeyin bizde rahatsız oluyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar