Mahkum'a şaşırtıcı transfer! Yasak Elma'da çekilen son sahnesiyle ağızları açık bıraktırmıştı

Yasak Elma kadrosundan ayrıldıktan sonra ekranlara belirli bir süreliğine ara veren Talat Bulut, sürpriz bir karara imza atarak Mahkum dizisiyle sözleşme imzaladı. Uzun bir dönem boyunca Yasak Elma ekibiyle beraber çalışan ve burada üstlendiği ''Halit Argun'' karakteri ile akıllarda kalıcı bir iz bırakan Talat Bulut, Mahkum projesiyle ekranlara bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Mahkum'a şaşırtıcı transfer! Yasak Elma'da çekilen son sahnesiyle ağızları açık bıraktırmıştı
Mahkum'a şaşırtıcı transfer! Yasak Elma'da çekilen son sahnesiyle ağızları açık bıraktırmıştı
GİRİŞ 07.03.2022 10:38 GÜNCELLEME 07.03.2022 10:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birinci bölümden seksen beşinci bölüme kadar Yasak Elma dizisinde kameralar karşısına geçen ve oynadığı ''Halit Argun'' rolüyle hafızalara kazınan Talat Bulut'tan izleyenleri heyecanlandıracak bir haber geldi.

Kurtlar Vadisi'nden Teşkilat'a ezberleri bozacak transfer! Hakan Boyav ve Gürkan Uygun'dan sonra...Kurtlar Vadisi'nden Teşkilat'a ezberleri bozacak transfer! Hakan Boyav ve Gürkan Uygun'dan sonra...

Senaryo gereği merdivenden yuvarlanması sonucunda hayatını kaybeden ve böylece Yasak Elma ailesiyle vedalaşan Talat Bulut, tercihini yine aynı kanaldan yana kullanarak Mahkum dizisiyle anlaşma sağladı.

14 Aralık 2021 tarihinde yayın macerasına başlangıç yapan, MF Yapım imzasıyla her Perşembe günü seyircisini ekran başına kilitleyen Mahkum yapımının yayına girecek 14.bölümünde Talat Bulut ilk defa kendini gösterecek.

Yasak Elma'nın unutulmaz isimlerinden Talat Bulut, Uğraş Güneş'in senaryosunu kaleme aldığı, Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğinde çekimleri yapılan Mahkum'da oynayacağı Sinyor karakteriyle farklı bir soluk kazandıracak.

YORUMLAR 2
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ya ne büyük bir olay olmuş
    Cevapla
  • Azərbaycan 2 yıl önce Şikayet Et
    Düz deyirsən
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk