TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'da herkesi üzen ayrılık! Halbuki kimse onun gideceğini beklemezdi

Gerek senaryosuyla gerekse oyuncu kadrosuyla seyircinin beğenisini toplayan, sezon başından beri başarılı bir prodüksiyon çalışması ortaya koyan Alparslan Büyük Selçuklu'da inanılmaz bir ayrılık yaşanacak. Gazneliler Devleti emiri ve Karmatilerin lideri olan Tuğrul Bozan karakterini üstlenen Yurdaer Okur, TRT1'in beğeni yağmuruna tutulan dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'ya veda edecek.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'da herkesi üzen ayrılık! Halbuki kimse onun gideceğini beklemezdi
TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'da herkesi üzen ayrılık! Halbuki kimse onun gideceğini beklemezdi
GİRİŞ 28.02.2022 09:45 GÜNCELLEME 28.02.2022 09:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Projenin başlangıç tarihinden beri ekibin içerisinde yer alan ve birbirinden çarpıcı sahneleriyle dinamik yapıyı güçlendiren Yurdaer Okur'dan Alparslan Büyük Selçuklu hayranlarının ummadığı bir haber geldi. Mesleki kariyeri süresince pek çok tiyatro oyununda sahne olan ve hatta kimisini de yöneten, aynı zamanda beyaz perde yapımlarında ve dizi projelerinde kendini gösteren Yurdaer Okur, Alparslan Büyük Selçuklu'ya resmen veda ediyor.

TRT1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın dinamizmini yükseltecek transfer! Fragmanda ilk defa görüldüTRT1 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın dinamizmini yükseltecek transfer! Fragmanda ilk defa görüldü

ATV'nin büyük ilgi gören yapımı Kuruluş Osman'ın onuncu bölümünde kadroya transferi yapılan ve yirmi altıncı bölüme kadar da Komutan Balgay karakterini üstlenen Yurdaer Okur'un Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki hikayesi resmen sona erecek. Yayın hayatına halen devam eden Kuruluş Osman'da Moğol Komutanı olarak tutkunlarının karşısına geçen ve Osman Bey ile Göktuğ Bey tarafından senaryo gereği öldürülen Yurdaer Okur'un Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılacak olması sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

YORUMLAR 13
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerde şöyle bir sorun var. Başrol veya buna yakın roller verilen ismi namı ünlü olan şahsiyetleri dizide yaşatabilmek için bütün tarihi gerçeklikler ayaklar altına seriliyor. Tarihi gerçeklikleri, tarihi senaryoları mı izliyoruz yoksa oyuncunun ne kadar rol aldığı ve parasının hakkını ne kadar verdiğini mi?
    Cevapla
  • kamil törenli 2 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide bitti. aynı yerde hep hainlik aynı oyuncular şöyle türkün gücünü gösteren sahneler bitmiş eski yeşilçam filmi gibi olmuş. oturup kendiniz izleyin yapımcı vb
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi flimden ayrildi cabuk oldu bu durum bir sorun var gibi ama guzel oynadi
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu dizide birkaç bölüm için Avrupadan tanınmış isimleri getirseniz hiç fena olmaz.
    Cevapla
  • Ahmed said 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence de boynu vurulacak zaten ama bu kadar çabuk beklemiyordum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi