Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na heyecan verici transfer! Fragmanda simasını görenler şaşkına uğradı

Kendisini ''Venedik'in denizlerdeki aslanı, Marco Gabriel!' olarak tanıtan sürpriz ismin aslında kim olduğu ve hangi projelerde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı takipçilerinin merakını uyandırdı. ''Anlaşma falan yok, size değil ada tek karış toprak bile yok''' sözleriyle ortamı hararetlendiren oyuncuya dair Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı seyircisini şaşırtacak bilgiler ortaya çıktı.

GİRİŞ 01.03.2022 10:28 GÜNCELLEME 01.03.2022 10:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 21.bölüm fragmanında, ''Yarın çok büyük bir filo geliyor buraya; içi silah, yiyecek, asker ve altınla dolu. O filoyla güçlenip Türkleri ezeceğiz'' çıkışıyla ortalığı tozu dumana katan ismin kim olduğu merak ediliyor.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'da inanılmaz ayrılık! Başroldeki isimden kimsenin beklemediği vedaTRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'da inanılmaz ayrılık! Başroldeki isimden kimsenin beklemediği veda

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda artık intikam alma vaktinin gelip çattığını düşünen ve hiç vakit kaybeden planlarını hayata geçirmek üzere atağa kalkan Marco Gabriel karakterini ekranların başarılı oyuncusu Mehmet Polat üstleniyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda gelir gelmez iddialı sahneleriyle ilgi odağına yerleşen Mehmet Polat'ın oyunculuk alanındaki geçmişine bakıldığında, 15 Ocak 2003-29 Aralık 2005 tarihleri arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi'nde oynadığı görülüyor. Toplamda doksan yedi bölümden ve dört sezondan oluşan Kurtlar Vadisi dizisinde oynamış olduğu ''Cerrahpaşalı Metin'' karakteriyle yıldızı parlayan Mehmet Polat'ın, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndaki performansı nefesleri kesti.

Tüm bunların yanı sıra Üvey Baba, Dadı, Tatlı Hayat, Hayat Bilgisi, Muhteşem Yüzyıl, Geniş Aile, Binbir Gece gibi projelerde rol alan ve şimdi de Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Marco Gabriel karakteriyle kameralar karşısına geçen Mehmet Polat'ın Diriliş Ertuğrul dizisinde de oynadığı ortaya çıktı.

YORUMLAR 3
  • yaşar korkut 2 yıl önce Şikayet Et
    dizi bozuk plak gibi hep aynı yerde aynı kişiler ve hep hainlik böyle giderse şöyle keyifli türkün gücü ve yumruğu gibi bir seyir bitti. senarist yapımcı kendi oturup seyretsin. başka kanallara başka dizilere gidiyor millet
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın dizilerde hep kafası kesiliyor.
    Cevapla
  • İbrahim Eyuboğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hiç iyi rolde oynamayacak mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! Anlaşmanın detayları paylaşıldı
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA