ATV Kuruluş Osman'da bir oyuncu var ki artık olmayacak! Hikayesiyle milyonları etkilemişti

1989 senesinden beri oyunculuk kariyerine devam eden ve son olarak rol aldığı Kuruluş Osman dizisiyle milyonları ekran başına kilitleyen Yıldıray Şahinler'den sıkı takipçilerini üzecek bir haber geldi. Üstlendiği Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris karakteriyle özdeşleşen ve performansıyla aksiyon yüklü sahnelere imza atan Yıldıray Şahinler, Kuruluş Osman'a resmen veda etti.

ATV Kuruluş Osman'da bir oyuncu var ki artık olmayacak! Hikayesiyle milyonları etkilemişti
ATV Kuruluş Osman'da bir oyuncu var ki artık olmayacak! Hikayesiyle milyonları etkilemişti
GİRİŞ 01.03.2022 10:05 GÜNCELLEME 01.03.2022 10:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Avrupa Yakası, Ulan İstanbul, Elveda Rumeli gibi projelerde kameralar karşısına geçen ve oyunculuk alanındaki yeteneğiyle izleyenlerden tam not alan Yıldıray Şahinler'den sevenlerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi.

19 Eylül 2016 tarihinde yayın hayatına başlayıp 19 Haziran 2017 tarihine gelindiğinde ise Show TV ekranlarına veda eden İçerde dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Yıldıray Şahinler, bilindiği gibi bir süredir Kuruluş Osman dizisinde aktif rol üstleniyordu.

Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut ikilisini bir araya getiren, Uluç Bayraktar'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve yapımcılığında ise Kerem Çatay'ın bulunduğu İçerde yapımıyla  geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Yıldıray Şahinler şimdilerde rol aldığı Kuruluş Osman yapımına veda edecek.

24 Ekim 2017-11 Aralık 2018 tarihleri arasına Star TV'de yayına giren, Deniz Yorulmazer ile Ali Bilgin'in yönetmenliğini üstlendiği, Pelin Diştaş ve Kerem Çatay'ın da yapımcılığında yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle nam salan Yıldıray Şahinler, Kuruluş Osman'daki hikayesinin resmen sonuna geldi.

YORUMLAR 13
  • Vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul daha heyecanlıydı.
    Cevapla
  • Bayram Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Toptan kaldırılsın, nutuk osman , desek daha isabetli olur ! Tekrardan, hay maşallah … gibi sürekli tekrar replik ve boş kurgudan öte bir numara yok… Osmanlı 15 atlı ile mi hep savaşıyor, bu nasıl irrasyonel tarih algısı…
    Cevapla
  • Fatih çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş osman güzel ama tarihten sapması olmazzz bide 10.15alple kale fetih edilmez düşman sayısıda az savaş sahneside az
    Cevapla
  • mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan büyük selçuklu daha başarılı gibime geliyor..Dirilişten sonra kuruluş yapımcınında bazı inatları yüzünden kan kaybetti gibime geliyor.İnsanlar fikrini söylüyor izleme gelme yorum yapma diyen arkadaşlar kendinden başkasını yok sayan zihniyetlerdir..
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    İzleme... Zorla mı?
    Cevapla
  • Mechul hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    TRT farkı... kaliteye TRT damgası...
    Cevapla
  • Erdinç 2 yıl önce Şikayet Et
    Davut bu kadar anlıyorsun çık sen oyna seyredelim bizde millet oyuncu görsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık