TRT1 Gönül Dağı 54.bölüm 2.fragmanında Sefer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayacak mı?

TRT1'in severek seyredilen dizisi Gönül Dağı'nda sağlık problemleri nedeniyle sıkıntılı bir dönemden geçen Sefer'in durumu artık vahim bir vaziyettedir. Duygusal sahnelerin yoğun bir şekilde işlendiği Gönül Dağı 53.son bölümde, rahatsızlığı her geçen gün daha da artan Sefer'in birdenbire yığılması Zahide'yi bir hayli korkutur. İşte, Gönül Dağı 54.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 04.03.2022 09:34 GÜNCELLEME 04.03.2022 09:34
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kabiliyetli oyuncu Ferdi Sancar'ın üstlendiği Sefer karakteri, Gönül Dağı dizisinde pek çok badireler atlattıktan sonra şimdi de kanser hastalığıyla boğuşmaktadır. Son derece zor bir imtihandan geçen Sefer'in gün geçtikçe durumunun ciddileşmesi Gönül Dağı seyircisinin kafasını epey kurcaladı.

Minibüsünü kullandığı esnada ansızın fenalaşan Sefer'in direksiyon başında iken bayılması Gönül Dağı 53.son bölümde korku dolu anlara sebebiyet vermiştir. Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunundan ötürü zorluklar yaşamaya başlayan Sefer'den gelen üzücü haber Zahide'nin yüreği ağzına getirir. 

Durumun hiç iyiye doğru gitmediğini gören Zahide'nin endişesi katlanarak artarken, ekran başındakiler de Sefer karakterinin Gönül Dağı'ndaki hikayesinin bitip bitmeyeceğine ilişkin sorgulamalarını yürütmeye başladı. Ölümcül bir hastalığa yakalanan ve bunun olumsuz etkileriyle karşılaşmaya başlayan, yaşam kalitesi giderek düşen Sefer karakterinin Gönül Dağı'ndan gidip gitmeyeceği netleşmemekle beraber ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 22
  • Gulum 2 yıl önce Şikayet Et
    Sefer ölmesin lütfen
    Cevapla
  • Yozgatli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu diziyi her haliyle çok beğeniyorum dizinin başlayacağı günü iple çekiyorum çok güzel
    Cevapla
  • muhafız 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir bir film. İlk bölümden anladım. Tek bölümde binlerce duygu karmaşıklığı yaşanıyor. İlk bölümde cami saygısızlık yapıp kaçan çocukları görünce anladım zaten ne mal bir duygu sömürüsü olduğunu. İzleyen adam eğer ruhu daralmıyorsa zaten sağlıklı bir ruh yapısına sahip değildir.
    Cevapla
  • sat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi aynı Döngü içinde acı dert..çile etrafından dönene çapsız bir senaristin hafkanları..Burda şu çıkıyor yeni birşey üretemiyorlar... aynı döngüden devam.. gittikçe çekilmez oldu. Senarist bu işi bırak..
    Cevapla
  • Dünya 65 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir dizi taş çatlasın iki sene sürmeli. Fazlası cıvıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!