TRT1 Teşkilat 37.bölüm fragmanı 'Bir daha söylemeyeceğim, eğer söylersem sonuçları çok ağır olur!'

'Vatan için ölmek de var, fakat borcun yaşamaktır!' yazısının damgasını vurduğu Teşkilat dizisinde Mete Başkan'ın yaptığı konuşma izleyenlere helal olsun dedirtti. Teşkilat'ta güç bir vazifenin üstesinden layıkıyla gelen Zehra'nın, 'Uzun zamandır hiç bu kadar iyi olmamıştım!' sözleriyle Teşkilat'ta yaşadığı duygu durumunu etkileyici şekilde gözler önüne serdi. Peki, Teşkilat 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 01.03.2022 09:55 GÜNCELLEME 01.03.2022 09:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisinde 'Ne kadar ağır şeyler yaşadığınızı biliyorum' diyerek ekibin içerisinde bulunduğu durumun bizzat farkında olduğunu dile getiren Mete Başkan'ın vurucu sözleri büyük ses getirdi.

Bununla baş edebileceklerini söyleyen Mete Başkan, 'Kızınız, eşiniz, çocukluğunuz, sevdanız, aşkınız bu devletin. Bu devletin size verdiği görev! Gözlerinizle gördünüz üzerinde deney yapılan mültecileri. Türkmen köyüne yapmayı planladıkları saldırıyı. Şimdi gözlerimin içine bakın ve bana söz verin. Bu kalleşleri, bu hainleri engelleyeceksiniz!'' şeklinde ifadelere yer vererek yumruğunu masaya koydu.

TRT1 Gönül Dağı 54.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Üzücü gelişme! Hayal kırıklığına uğrattıTRT1 Gönül Dağı 54.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Üzücü gelişme! Hayal kırıklığına uğrattı

Kanının son damlasına kadar mücadelesini gösteren ve tüm sevdiklerini arkasında bırakarak canla başla vatanını ve milletini koruyan ekibin hep bir ağızdan Mete Başkan'ın önünde söz vermesi Teşkilat izleyicisinin tüylerini diken diken etti.

YORUMLAR 9
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Çapsız basit ve mantık hatalarıyla dolu bir dizi. "3 e kadar sayıyorum silahını indir" o üç bir türlü tamamlanmıyor :/
    Cevapla
  • Meltem 2 yıl önce Şikayet Et
    ben severek izliyorum fakat çok fazla hata var...gözden kaçmıyor...biraz daha çalışılmalı senaryo...çok basit oluyor bazı kısımlar...
    Cevapla
  • ERKAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Natocu Ekrem'e bak sen.
    Cevapla
  • UFUK 2 yıl önce Şikayet Et
    serdar dan dolayı izlemiyoruz trt yanlış kişiyi seçmiş başrole
    Cevapla
  • Omer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğu niye cephe alıyorsunuz hatası nedir?
    Cevapla
  • akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal Be Canlar ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı