Yalnız Kurt kadrosunu güçlendirecek transfer! Payitaht Abdülhamid'in unutulmaz ismi taze kan getirdi

Geride bıraktığımız sezonda final kervanına katılan Payitaht Abdülhamid dizisiyle keşfedilen Berkan Şal'dan Yalnız Kurt takipçilerini sevindirecek bir haber geldi. Payitaht Abdülhamid'in 1.bölümüyle 18.bölümü arasında rol alan ve burada üstlendiği Hiram karakteriyle geniş bir kesimin dikkatini üzerine çeken Berkan Şal, Yalnız Kurt ailesine katılıyor. Oyunculuk hayatına ilk defa Behzat Ç projesiyle adım atan Berkan Şal, Yalnız Kurt dizisiyle ekranların tozunu atmaya geliyor.

Yalnız Kurt kadrosunu güçlendirecek transfer! Payitaht Abdülhamid'in unutulmaz ismi taze kan getirdi
Yalnız Kurt kadrosunu güçlendirecek transfer! Payitaht Abdülhamid'in unutulmaz ismi taze kan getirdi
GİRİŞ 31.03.2022 12:13 GÜNCELLEME 31.03.2022 12:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

4 Haziran 2021 tarihinde akıllardan çıkmayacak bir final bölümüyle ekranlara elveda diyen Payitaht Abdülhamid'in Hiram'ından hayranlarının yüzünü güldürecek haber geldi. Vatikan tarafından gönderilen papaz rolüyle Payitaht Abdülhamid'de kameralar karşısına geçen ve aynı zamanda senaryo gereği ajanlık konusunda yetenekli olan Berkan Şal, Yalnız Kurt ekibine ekleniyor.

ATV Kuruluş Osman'da ağlatan veda! En büyük arzusuna nihayet kavuştu, haceti yerine getirildiATV Kuruluş Osman'da ağlatan veda! En büyük arzusuna nihayet kavuştu, haceti yerine getirildi

2010 ve 2019 yılları arasında Star TV ekranlarında yayına giren Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi projesiyle ilk defa ekran önüne çıkan ve burada oynadığı ''İsmet Arif Karasu'' karakteriyle tanınırlık kazanan Berkan Şal, Yalnız Kurt'ta performans sergileyecek.

Hem proje tasarımını hem senaristliğini Emrah Serbes'in yaptığı ve yapımcılığında Tarkan Karlıdağ'ın bulunduğu Behzat Ç Bir Ankara Polisinde rol almasının yanı sıra, 2011'de Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm ve 2013'de ise Behzat Ç Ankara Yanıyor projelerinde de boy gösteren Berkan Şal, Yalnız Kurt'la gümbür gümbür geliyor.

YORUMLAR 3
  • Mehmet ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    yalnız kurt un bu haftaki bölümü biraz vasat geçti. Osman abime selamlar
    Cevapla
  • sergen 2 yıl önce Şikayet Et
    hiram alcagi
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonra hakanıma esir olmuştu bize çalıştı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!