Zeynep Tor İstanbul’un oksijen deposu Şile’de

Tohumdan hasada, tarladan tezgâha Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta Şile’den ekrana gelecek.

Zeynep Tor İstanbul’un oksijen deposu Şile’de
Zeynep Tor İstanbul’un oksijen deposu Şile’de
GİRİŞ 12.03.2022 14:39 GÜNCELLEME 12.03.2022 14:39

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta İstanbul’un Şile ilçesinden evlere konuk olacak. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak Şile’de kurulan ve o yörede yetişen ürünlerin satıldığı Yeryüzü Pazarı’nı gezecek. Pazarda satılan ürünler hakkında bilgi alan Tor, satılan ürünlerin nasıl bir denetimden geçtiğini gıda mühendislerinden dinleyecek.

Programda ayrıca Mustafa Yiğit’in mantar serasına giden Topraktan Sofraya ekibi, halk arasında kavak mantar olarak bilinen istiridye mantarının yetişme şartlarını Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktaracak.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Pazar 18:00’de Ülke TV’de.

Program Adı   : Topraktan Sofraya

Yayın tarihi     : 13 Mart 2022, Pazar

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı