Alparslan Büyük Selçuklu’da seyircilerin görüp görebileceği en ağır veda! Dayanılması güç ızdırap...

Transfer hamleleriyle olduğu kadar ayrılık kararlarıyla göze çarpan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde hüznün doruklara ulaştığı bir veda görüldü. Sultan Alparslan'ın ablası ve Çağrı Bey'in evladı olan Begim Şehver Sultan karakterinin ölüm sahnesi içleri sızım sızım sızlattı. İlk bölümden beri rol alan Şehver Sultan'ın senaryo gereği Emir Bozan tarafından katledilmesi Alparslan Büyük Selçuklu takipçilerini derinden etkiledi. Böylece göz dolduran oyunculuğuyla projeye katkı sağlayan Zeynep Özder, Alparslan Büyük Selçuklu'daki yolculuğunun sonuna geldi.

Alparslan Büyük Selçuklu’da seyircilerin görüp görebileceği en ağır veda! Dayanılması güç ızdırap...
Alparslan Büyük Selçuklu’da seyircilerin görüp görebileceği en ağır veda! Dayanılması güç ızdırap...
GİRİŞ 21.03.2022 09:51 GÜNCELLEME 21.03.2022 09:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kısa zaman içerisinde milyonların gönlünde taht kuran ve aradan ne kadar zaman geçerse geçsin başarısını muhafaza eden Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Çağrı Bey'i büyük yıkıma uğratan veda yaşandı. Gözünü kan bürüyen Emir Bozan'ın Begim Şehver Sultan'ı hedef tahtasına yerleştirmesi ve beraberinde vicdanı bir an dahi sızlamadan acımasızca canına kıyması Alparslan Büyük Selçuklu'da ortalığı çalkaladı.

Fox TV'nin Mahkum dizisinde şaşırtıcı ayrılık! Başroldeki isim sayılı günler sonra elveda diyecekFox TV'nin Mahkum dizisinde şaşırtıcı ayrılık! Başroldeki isim sayılı günler sonra elveda diyecek

Evladının düştüğü vaziyeti görünce dünyası başına yıkılan Çağrı Bey gözyaşları içerisinde öldürülmemesi için yalvarıp yakarsa da Emir Bozan Alparslan Büyük Selçuklu'da elini kana bulamıştır. Gazneliler Devleti Sultanı Mevdud'un eşi olarak ilk bölümden bu yana projenin içerisindeki yerini alan Şehver Sultan'ın cinayete kurban gitmesi Çağrı Bey'i tarifi mümkün olmayan bir yasa boğar. Payitaht Abdülhamid'de Sultan Abdülhamid'in diğer eşi ''Fatma Pesent Sultan'' karakteriyle yıldızı parlayan ve Alparslan Büyük Selçuklu'da ''Begim Şehver Sultan'' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Zeynep Özder'in hikayesinin sona ermesi sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.

ATV Bir Zamanlar Çukurova kitlesinin yüzünü güldürmeyecek karar! Bir devir bitiyor, o defter kapanacakATV Bir Zamanlar Çukurova kitlesinin yüzünü güldürmeyecek karar! Bir devir bitiyor, o defter kapanacak

YORUMLAR 2
  • Fani 2 yıl önce Şikayet Et
    fahriye gitseydi keşke. oba kızı değil konu mankeni sanki.
    Cevapla
  • Mahmut em 2 yıl önce Şikayet Et
    Hainleri bitmez bu ülkenin geçmişten geleceğe haysiyet namus yoksunudurlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler