Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında kalbini yakıp küle çevirecek karar! TRT1'de darmaduman eden ayrılık...

Gönül Dağı'nda heyecandan içi içine sığmayan Rıfat, Meryem'in gönlünü hoş edebilmek için jest yapar. Fakat sürprizle karşılaşır karşılaşmaz Meryem'in gözyaşlarına hakim olamaması işin rengini değiştirir. Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında Rıfat ile bir ömür boyu beraberliğe adım atmak istemeyen Meryem'in kararı seyirciyi şoka sokar. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında düğün arifesinde Meryem'in söyledikleri yüzünden Rıfat hayal kırıklıklarının en büyüğünü yaşar.

GİRİŞ 22.03.2022 08:49 GÜNCELLEME 22.03.2022 08:49
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında hayallerine kavuşacağı için ağzı kulaklarına varan Rıfat, Meryem'in yüzünü güldürebilmek adına anlamlı bir sürpriz hazırlar. Ancak tam da düğün hazırlıkları başlamışken mutluluğu bir türlü yakalayamayan Meryem'in aldığı karar olayın seyrinin tamamen değişmesine neden olur.

TRT1 Teşkilat 40.bölüm fragmanında Mete Başkan defteri resmen kapanacak mı? Ölümle pençeleşiyor!TRT1 Teşkilat 40.bölüm fragmanında Mete Başkan defteri resmen kapanacak mı? Ölümle pençeleşiyor!

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Rıfat'ın yaptığı jesti gören Meryem'in gözyaşlarını kontrol edememesi ve beraberinde ona söyledikleri deyim yerindeyse şok etkisi meydana getirir. Ne yaparsa yapsın Rıfat'a kanı ısınamayan ve onunla bir gelecek göremeyen Meryem'in ilişkisini noktaladığını açıklaması Gönül Dağı izleyicisini hayretler içerisinde bıraktırdı. Meryem'in beraberliğine son vermek istediğini duyar duymaz can evinden vurulan Rıfat'ın büyük bir yıkım yaşaması ekran başındakileri de hüzünlendirdi.

YORUMLAR 31
  • Gardian 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne milletiz yahu,ne kadar boş şeylerle meşgulüz,televizyonda film izlersin,film biter gerçek hayata dönersin,isine gücüne bakarsın.film bu adı uzerinde, silkelenelim kendimize gelelim, ALLAH aşkına...
    Cevapla
  • Selda selda 2 yıl önce Şikayet Et
    Meryem diyelim ki Rifatı sevmedi eyvallah ama kardeşim hiç bir şeyi beğenmiyor evleri o güzelim kasabayı babasını insanları Belediye başkanının kızı okumuş kültürlü eğitimli ailenin kızı Ramazanı Ramazanın ailesini kasabayı herkesi seviyor saygı duyuyor ama meryem kendini dev aynasında görüyor bence meryem değil Rıfat rest çeksin kendini beğenmiş nankör insandan hayır gelmez demek ki insan olmak çok önemliymiş bunuda senarist inişli çıkışlı da olsa Asuman ve Ramazan sevdasında gösterdi ..meryemin iki gözünüde tekrar eski haline getiresin var .
    Cevapla
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapma yardim köre ne sevgi kalir nede töre
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Mevlana buyurur ki;" İyilik yaptığın insanın şerrinden Allah'a sığın". Her ne kadar dizi de olsa gerçek hayatta da fazlasıyla karşılaşıyoruz nankör,vefasız,art niyetli mahluklarla.
    Cevapla
  • s.e. 2 yıl önce Şikayet Et
    dizilerin amacı gerçek hayatta yaşanabilecek olayları seyirciye aktarmasıdır. bunu iyi yapınca dizi ile seyirci bütünleşiyor. bu güzel dizimizde trt nin diğer drama-komedi dizileri gibi seyirci ile iyi iletişim kurdu. herşey güllük gülüstanlık olur ise bu dizi final yapar. devam edemez. farklılıklar olması lazım yıkımlar doğuşlar bitişler başlangıçlar tıpkı bizim hayatımız gibi. en doğru sonuca ulaşacaklardır. meryem kör iken iyi idi gözü açılınca mı kötü oldu? hayır sadece şu an doğru kararı bulmaya çalışıyor. yıllardır kapalı gözleri ile tanımlamaya çalıştığı dünyayı yeniden keşfediyor. ama herşeye rağmen kellerin rıfat adamdır. dizide de severiz.
    Cevapla
  • AHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Meryem'in Ciritçi Abdullah ile kısa bir tur atması lazım. önceden çevresine kalp gözü ile bakarken, şimdi dünya gözü ile bakıyor. nefsine yenik düşüyor. içindeki materyalist bakış açısı gözü ile ortaya çıktı. önemli olan göz varken kalp gözü ile bakmayı bilmek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!