TRT1 Teşkilat 40.bölüm fragmanı: ''Ruhu şad olsun! Bu işe bulaşan kim varsa herkesi infaz edeceğiz''

Vurulma sahnesinin ön plana çıkarılmasıyla beraber TRT1'in yoğun ilgi gören dizisinde yeni bir ihtimal doğdu. Teşkilat'ta ölümle pençeleşen Mete Başkan'ın sağ çıkıp çıkmayacağı seyircisinin kafasını kurcaladı. Usta oyuncunun hikayesinin son bulmasını istemeyenler akıbetine ilişkin sorgu sürecini başlattı. Peki, Mesut Akusta'nın gerçekten senaryosu bitirilecek mi? Tutkunları tarafından soluk soluğa takip edilen bir bölümü daha geride bırakan Teşkilat 40.bölüm fragmanında başrol ayrılığı mı gerçekleşecek?

TRT1 Teşkilat 40.bölüm fragmanı: ''Ruhu şad olsun! Bu işe bulaşan kim varsa herkesi infaz edeceğiz''
TRT1 Teşkilat 40.bölüm fragmanı: ''Ruhu şad olsun! Bu işe bulaşan kim varsa herkesi infaz edeceğiz''
GİRİŞ 23.03.2022 09:57 GÜNCELLEME 23.03.2022 09:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Günlerdir izleyenlerin kafasında yanıtlanmasını beklediği bir soru var. Teşkilat'ta sırtından kurşunlanması sonucunda ağır yara alan Mete Başkan'ın durumu yakın mercek altına alındı. Hiç beklemediği bir anda merminin hedefi olan Mete Başkan'ın yaşam savaşını kazanıp kazanmayacağı sorgusu yürütülmeye başlandı. 

TRT1 Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında can evinden vuracak karar! Yüreğini kor gibi yakacak ayrılıkTRT1 Gönül Dağı 57.bölüm fragmanında can evinden vuracak karar! Yüreğini kor gibi yakacak ayrılık

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

Geçtiğimiz akşam kendi gününde ve saatinde yayınlanan son bölümünde merak duydukları sorunun cevabını öğrenmek isteseler de Mete Başkan cephesinde henüz netleşen bir durumun olmadığını gördüler. 20 Mart Pazar akşamı TRT1 ekranına taşınan final sahnesinde yere yığılan Mete Başkan'ın sağlık durumunu merak edenler Teşkilat 40.bölüm fragmanını aratmaya koyuldu. Tüm bunların yanı sıra medya gündeminde ileri sürülen çarpıcı iddiaya göre, ölümle burun buruna gelen Mete Başkan'ın senaryosunun biteceği ve veda sahnesinin çekileceği konuşuluyor. Bu konuya yönelik şimdilik herhangi gelişme paylaşılmamakla beraber 27 Mart Pazar tarihinde yayına girecek yeni bölümünde Teşkilat'ın Mete Başkan'ının hayat mücadelesini yitirip yitirmeyeceği belli olacak.

YORUMLAR 27
  • Adem Ankara 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar yapiyorlar hakkiyla.Her karakterin hedefledigi bir kesim var. Bazi karakterler tam uymasada elestirilere katilmiyorum.
    Cevapla
  • mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    20 yıllık amerikan ajan filmlerini senarist izlemiyor sanırım..Adamlar ne olursa olsun her seferinde dünyayı kurtarıyor,Mit mensupları bu kadar basit oyuncular olmamalı,Kaslı atik iyi silah kullanabilen sporcular tercih edilmelidir..BU dizi ajan filmimi yoksa telatabilermi belli değil...Nasılsa izleniyor diye iyice basitleştiriyorsunuz..
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespit
    Cevapla
  • Devlet adamı 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz gereksiz alıntılar. Söyle nasıl yapacaksın? Damarlarımdaki asil kanla. Hangi acemi yazıyorsa. Allah Allah..
    Cevapla
  • Devlet adamı 2 yıl önce Şikayet Et
    Habire deşiffre oluyorlar, sürekli fiyasko MİT'i çok acemi gösteriyorlar. Nedense tüm dünya ANkara'ya benziyor.
    Cevapla
  • Kara pençe 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar karakteri bu işi haketmiyor ülkeye düşmanlık güden bi karakyeri oynasa çok yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak