Kanal D Hekimoğlu oyuncusu TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'yla el sıkıştı! Taş üstünde taş bırakmayacak

2007 yılında gerçekleştirilen Best Model Türkiye isimli yarışma programında 2. olmaya hak kazanan Emre Kızılırmak, Alparslan Büyük Selçuklu kadrosuna transfer edildi. Hekimoğlu, Kara Para Aşk, Bir Deniz Hikayesi ve Peri Masalı gibi dizi projelerinde keşfedilen Emre Kızılırmak, Alparslan Büyük Selçuklu'da ''Gürcü Prens Rati'' karakteriyle ekrana dönüş yapıyor.

Kanal D Hekimoğlu oyuncusu TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'yla el sıkıştı! Taş üstünde taş bırakmayacak
Kanal D Hekimoğlu oyuncusu TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'yla el sıkıştı! Taş üstünde taş bırakmayacak
GİRİŞ 28.03.2022 15:48 GÜNCELLEME 28.03.2022 15:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2005 senesinde Neşe Erbek'in ''Yeni Yüzler Arıyoruz'' isimli projesinde ilk defa keşfedilen ve 2007 senesinde düzenlenen Best Model Türkiye adlı yarışma programında ikinciliğe layık görülen Emre Kızılırmak, Alparslan Büyük Selçuklu'ya katılıyor.

Gönül Dağı'nı hareketlendirecek transfer! Sen Anlat Karadeniz'de renkli halleriyle herkesi eğlendirmiştiGönül Dağı'nı hareketlendirecek transfer! Sen Anlat Karadeniz'de renkli halleriyle herkesi eğlendirmişti

Oyunculuk hayatına ilk kez 2009 yılında yayınlanan Aşk Bir Hayal isimli dizi projesinde adım atan ve burada üstlendiği ''Asteğmen Altay'' karakteriyle ilgi odağına giren Emre Kızılırmak, Alparslan Büyük Selçuklu'da kameralar karşısına geçecek.

Yönetmenlik koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı ve yapımcılığını ise Kerem Çatay'ın üstlendiği Kara Para Aşk'ta rol alan Emre Kızılırmak, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ''Gürcü Prens Rati'' karakterini oynamaya hazırlanıyor.

17 Aralık 2019'da Karga Seven ve OJO Pictures imzasıyla yayın hayatına başlayan, 25 Mayıs 2021'de unutulmaz bir bölümle ekranlara veda eden Hekimoğlu dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Emre Kızılırmak, Alparslan Büyük Selçuklu'da senaryo gereği babasının intikamını almaya geliyor.

YORUMLAR 3
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi diziler tarihimizi tahrif etmekten başka faydası yok. Kafa kesmek, boğaz kesmek, hayalimize gelmeyecek entrikalar, sonra bu entrikaları yapanların çoğu Türk ve müslüman sonra her işin içinde kadın olması benim görüşüm kuruluş Osman gibi diziler toplumumuza zarar veriyor. Öldürmeyi özendiriyor. Osmanlı hakkında kötü imaj sergiliyor.
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet . Başlarda biraz ruhuna uydurmaya çalışıyor gibi görünüyorlardı. Ama kendi Dünyaları o seviyeden çok aşağı olunca olmuyor
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    bir kaç bölüm sonra senaryo gereği alparslan kellesini alır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!