ATV Kuruluş Osman'da vefat haberi ortalığı salladı! Gündüz Bey uğradığı saldırıda hayata yenik mi düştü?

Kaleme aldığı D 21 adındaki tiyatro oyunuyla Kültür Bakanlığı tarafından TOMEB ödülü almaya hak kazanan Emre Basalak, Kuruluş Osman'ın bu haftaki bölümünde dikkatleri üstünde topladı. Oynadığı, yönettiği ve yazdığı tiyatro oyunlarının haricinde TV dizi projeleri ve sinema filmi yapımlarında boy gösteren Emre Basalak'ın şimdilerde rol aldığı Kuruluş Osman'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. İşte, konuya ilişkin merak edilen ayrıntılar...

ATV Kuruluş Osman'da vefat haberi ortalığı salladı! Gündüz Bey uğradığı saldırıda hayata yenik mi düştü?
ATV Kuruluş Osman'da vefat haberi ortalığı salladı! Gündüz Bey uğradığı saldırıda hayata yenik mi düştü?
GİRİŞ 28.03.2022 13:56 GÜNCELLEME 28.03.2022 13:56
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Sahne aldığı çeşitli tiyatro oyunlarıyla isminden söz ettirmesinin haricinde reklam filmi projelerinde kameralar karşısına geçen Emre Basalak, Kuruluş Osman'ın bu hafta yayınlanan bölümünde ön plana çıktı. ''Yolda Gündüz beyin börkünü bulmuşlar. Belli ki yolda saldırıya uğramışlar. Gündüz Beyle Ayşe Hatun, ölmüşler!'' açıklamasının hemen sonrasında Kuruluş Osman'da feryat sesleri yükselir. 

Kanal D Hekimoğlu oyuncusu TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'yla el sıkıştı! Taş üstünde taş bırakmayacakKanal D Hekimoğlu oyuncusu TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'yla el sıkıştı! Taş üstünde taş bırakmayacak

2002-2005 yılları arasında ATV kanalında 3 sezon süresince ekrana taşınan Ekmek Teknesi dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımı atan Emre Basalak’ın şimdilerde üstlendiği Gündüz Bey karakterinin Kuruluş Osman’daki senaryosunun bitip bitmeyeceği yoğun şekilde araştırılıyor.

Üç Kuruş'tan hüsrana uğratan haber! Reytinglerde yüzü gülmeyince Show TV'den radikal karar geldiÜç Kuruş'tan hüsrana uğratan haber! Reytinglerde yüzü gülmeyince Show TV'den radikal karar geldi

Ekmek Teknesi projesiyle tanınırlık kazanmasının ardından senaryosunu Ozan Yurdakul'un yazdığı ve başrollerini ise Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur ve Melis Birkan'ın paylaştığı Köprü isimli dizide performans sergileyen Emre Basalak'ın Kuruluş Osman'daki akıbeti en çok sorgulananlar listesine girdi.

Begüm Topçu Turay'ın ve Cantuğ Turay'ın başrollerinde yer aldığı Deniz Yıldızı'nda üstlenmiş olduğu Volkan karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Emre Basalak'ın Kuruluş Osman'a devam edip etmeyeceği konusu önümüzdeki hafta şekillenecek.

Gönül Dağı'nı hareketlendirecek transfer! Sen Anlat Karadeniz'de renkli halleriyle herkesi eğlendirmiştiGönül Dağı'nı hareketlendirecek transfer! Sen Anlat Karadeniz'de renkli halleriyle herkesi eğlendirmişti

YORUMLAR 20
  • Müslüman türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav kısır döngü dediginiz sey her zaman tarih boyunca olan seyler.su an günümüzde de olduğu gibi hainler bitmez.ve ne yapacaklardı.tarih tekerrürden ibarettir.izlemiyirsaniz izlemeyin.algi yapmanın bir manası yok.cocuklugumuz saçma sapan resmen erktik film dizi gibi sözde sanat adi altında yapılan şeylerle geçti.birakin da bir nesil bunlari izleyerek düzelsin.
    Cevapla
  • fahri 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık yetti hep aynı ayak, Ertuğrul'da idare ettik, durmadan vezir, o ölünce hain bey alp vs. kısır döngüsü...Şu senaryoyu yazan adamın kafası artık tıkanmış, dalga geçer gibi bıktım sinir olmaya başladım. Selçuklu'lardan nefret edeceğiz neredeyse bu kadar da olmaz. Sonra bizim millet bu kadar hain miymiş? Kadın alplere ne demeli? Çırpı gibi abla 30 tane düşman askeri kesiyor da kolu yorulmuyor. 15 tane erkek alpin arasında 1 tane kadın alp?!?!?!?!!!!
    Cevapla
  • Vatandaş. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurun şu Osmanlıyı, Tarihimiz o kadar geniş ki alınacak konu çok var. Yeter artık kurun Osmanlıyı. Sürekli hayinlerle uğraşıp duruyorsunuz.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    İçine ettikten sonra hala seyredildiğini mi zannediyorsunuz....
    Cevapla
  • CESUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç dizi sevmem ve izlemem,Ama Kuruluş Osman tarihimiz anlatıyor diye takip etmek istedim,Çok saçmaladıkları oluyor ve izleyici ile dalga geçiliyor.Reyting uğruna tarihimizle oynamayın lütfen,bizleride soğutmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü