Alparslan Büyük Selçuklu'da Avar, Artuk, Atsız gibi Melik'in Alpiydi! Afşin ruhunu teslim edecek?

Sultan Alparslan’ın verdiği mücadelelerin ve kahramanlıkların gözler önüne serildiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Afşin karakterinin ölümle burun buruna geldiği sahne gündem oldu. Kabiliyetli oyuncu Emre Bulut’un ilk bölümden bu yana üslendiği Afşin karakterinin son sözlerini söyleyip gözlerini kapaması akıllara ilk olarak ‘Ölecek mi, veda mı ediyor?’ sorusunu getirdi. Peki, Melik Alparslan’ın Alp’i Afşin Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılacak mı? İşte, ayrıntılar…

GİRİŞ 14.04.2022 18:05 GÜNCELLEME 14.04.2022 18:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Birinci bölümden beri oynadığı Afşin karakteri ile izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Emre Bulut’un Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki son sahnesi yürekleri ağza getirdi. Ölümün eşiğine sürüklendiği görülen Afşin’in birkaç kelime söyledikten sonra gözlerinin kapanması özellikle Sultan Alparslan’ın telaşa kapılmasına sebebiyet vermiştir.

Alparslan Büyük Selçuklu’da korku ve panik havasının oluştuğu bu sahneyi izleyenler ise Afşin karakterinin şehitlik mertebesine ulaşıp ulaşmayacağını merak ediyor. Alparslan Büyük Selçuklu projesiyle seyircisinin hem takdirini hem sempatisini kazanan Emre Bulut’un senaryosunun bitip bitmediği konusu bu haftanın araştırma konusu oldu. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi haricinde Hekimoğlu, Menajerimi Ara, Afili Aşk, Elimi Bırakma, Kızım ve Vatanım Sensin gibi projelerde de kameralar karşısına geçen Emre Bulut’un akıbeti şu an için henüz bilinmiyor.

YORUMLAR 1
  • kamil törenli 2 yıl önce Şikayet Et
    aynı senaryo hainler üzerinde dönüyor. millet hareket bekliyor. bu gidişle senaristler kendi izler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü