Pudra Hakkı, Kuruluş Osman'da! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır'ın sevmediği işlerle uğraşıyordu

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olan 67 yaşındaki Levent Özdilek’ten müjdeli haber geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kırmızı Oda projesinde sergilediği performansla nam salan Levent Özdilek, bu kez Kuruluş Osman’a katılıyor.

Pudra Hakkı, Kuruluş Osman'da! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır'ın sevmediği işlerle uğraşıyordu
Pudra Hakkı, Kuruluş Osman'da! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır'ın sevmediği işlerle uğraşıyordu
GİRİŞ 18.04.2022 10:29 GÜNCELLEME 18.04.2022 10:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Pek çok beyaz perde yapımı ve dizi projelerinde kendini göstermesinin yanı sıra çeşitli tiyatro oyunlarında da sahne alan Levent Özdilek’ten sevindiren haber geldi. Kırmızı Oda’da Doktor Manolya Yadigaroğlu’nun eşi Aydın Yadigaroğlu karakteriyle adından söz ettiren Levent Özdilek, Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosuna yerleşti.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na ‘Kemal Reis’ geliyor! Arka Sokaklar ve Evlilik Hakkında Her Şey’den sonra…Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na ‘Kemal Reis’ geliyor! Arka Sokaklar ve Evlilik Hakkında Her Şey’den sonra…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın seksen yedinci bölümünde Pudra Hakkı karakteriyle dahil olan doksan dokuzuncu bölüme kadar rol alan Levent Özdilek’in Kuruluş Osman’da hangi rolü oynayacağı belli oldu. Senaryo gereği uyuşturucu tacirliği yapan, Hızır’ın düşmanı olan ve Tipi tarafından boğularak öldürülen Levent Özdilek Kuruluş Osman’da Tekfur karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

YORUMLAR 11
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi eleştirenlere karşı izleme o zaman git şunu bunu izle deniyor. Yahu siz ne için izliyorsunuz bu diziyi onu bir söyleyin de bizde izleyelim bu dizi hangi katagoriye giriyor bilen varmı
    Cevapla
  • anadolum 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin beynin bu diziyi anlayacak kapasitede değil,
    Cevapla
  • Kuş beyinliler 2 yıl önce Şikayet Et
    Eleştiri yapilinca izleme diyenler buda sizin zeka seviyenizi gösteriyor , sizler çocuklarla pepe izlemeye devam :)) çuvvv cuvvvv :))
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    tekfur tipi var adamda uygun seçim
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    burak özçivit gibi bir beceriksizi çok aradınızm mı başrol için rolüyle hiç alakası yok,zaten diziniz de aman aman bir şey değil.Sadece elbiseler insana keyif veriyor o kadar..
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    adam kılıç çeviriyo ne beceriksizi
    Cevapla
  • Tornacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gerçekten uyuşturucu tipi var:))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak