Evlilik Hakkında Her Şey ile Arka Sokaklar'dan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na beklenmeyen transfer!

Arka Sokaklar, Filinta, Evlilik Hakkında Her Şey ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi dizi projelerinde kameralar karşısına geçen Bülent Alkış’tan müjdeli haber geldi. Yakın bir zaman sonra sinema salonlarında vizyona girecek olan Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filmi projesinde yer alan Bülent Alkış, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’yla anlaşma imzaladı.

Evlilik Hakkında Her Şey ile Arka Sokaklar'dan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na beklenmeyen transfer!
Evlilik Hakkında Her Şey ile Arka Sokaklar'dan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na beklenmeyen transfer!
GİRİŞ 14.04.2022 17:30 GÜNCELLEME 14.04.2022 17:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Arka Sokaklar yapımının üçüncü sezonunda konuk oyuncu olarak ekran önüne çıkan ve son olarak rol aldığı Son Nefesime kadar projesiyle damga vuran Bülent Alkış’tan sevindiren haber geldi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin birinci bölümünden otuz dördüncü bölüme kadar hem Astronomi hem Matematik alanında önemli çalışmalara imza atan Ömer Hayyam rolünü üstlenen Bülent Alkış Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na geliyor.

Kuruluş Osman'a Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Pudra Hakkı’sı geliyor! Rolü icabı gençleri zehirliyorduKuruluş Osman'a Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Pudra Hakkı’sı geliyor! Rolü icabı gençleri zehirliyordu

Yönetmenlik koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu Bandırma Füze Kulübü adlı beyaz perde yapımla seyircisini ağırlayacak olan Bülent Alkış, şimdi de Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda boy gösterecek. Hem yapımcılığını hem senaristliğini Mustafa Uslu’nun üstlendiği ve yakın bir zaman sonra sinema salonlarında gösterime girecek Bandırma Füze Kulübü’nde rol alan Bülent Alkış, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Kemal Reis karakterini oynamaya hazırlanıyor. Türk bir korsan olan Kemal Reis, tarihte Osmanlı Devleti’ne bağlılığıyla tanınıyor.

YORUMLAR 3
  • Tornacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş teki Turgut bey nerde haberi olan var mı
    Cevapla
  • Tugay 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence oda Orhan bey olarak başlayacak Osman biter gibi.
    Cevapla
  • sadık 2 yıl önce Şikayet Et
    işte bu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar