Teşkilat, ‘’BARKAN’’ bombasını resmen patlattı! TRT1'in sürprizi övgü yağmuruna tutuldu

Milli İstihbarat Teşkilatı’nda (MİT) görevini hakkıyla icra eden kahramanlarının başından geçenleri her Pazar akşamı TRT1 ekranına taşıyan Teşkilat dizisinde seyirciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Ülkemizdeki İHA/SİHA teknolojisinde yaşanan gelişmeleri sıklıkla gözler önüne seren Teşkilat dizisinde BARKAN İnsansız Kara Aracı (İKA) izleyenlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Teşkilat, ‘’BARKAN’’ bombasını resmen patlattı! TRT1'in sürprizi övgü yağmuruna tutuldu
Teşkilat, ‘’BARKAN’’ bombasını resmen patlattı! TRT1'in sürprizi övgü yağmuruna tutuldu
GİRİŞ 29.04.2022 23:43 GÜNCELLEME 30.04.2022 14:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İnsansız Hava Aracı (İHA) ile Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) adlı savaş teknolojisini ekran başındakilerle buluşturan Teşkilat projesinde sürpriz bir gelişme daha yaşanacak. 7 Mart 2021 tarihinden beri yayın hayatını sürdüren ve MİT’te (Milli İstihbarat Teşkilatı) vazifesini layıkıyla yerine getirenlerin yaşadıklarını etkileyici bir şekilde yansıtan Teşkilat’ta ‘’BARKAN’’ bombası patladı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na 'Levend Mesut' geliyor! Mikail Kır verdiği aranın ardından geri dönüyorBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na 'Levend Mesut' geliyor! Mikail Kır verdiği aranın ardından geri dönüyor

Teşkilat dizisinde, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nca başlatılan proje kapsamında Hava Elektronik Sanayii’nin geliştirdiği BARKAN İnsansız Kara Aracının (İKA) yer alacağının bilgisine ulaşıldı. Çekimleri Ankara’da gerçekleştirilen ve hem büyük hem yüksek bütçeli prodüksiyona sahip Teşkilat’ta BARKAN sürprizi açıklandıktan sonra sosyal platformda seyircisi tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

Bizim Hikaye oyuncusu Taha Baran Özbek'ten Kuruluş Osman müjdesi! Bir dönüyor pir dönüyorBizim Hikaye oyuncusu Taha Baran Özbek'ten Kuruluş Osman müjdesi! Bir dönüyor pir dönüyor

YORUMLAR 15
  • HALKBANK 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastayım ZEHRA ‘ya
    Cevapla
  • kutsal Ağaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Başlarda oyuncular acemilik çektiler ama zamanla rollerine alıştılar. Ceren performası oldukça iyiydi düştü. Zehranın performansı arttı. Serdar dan bu kadar olur. Güçlü oyuncular var. Tövbekar ön plana çıkarılmalı performansı iyi. Gazetecinin uzaklaştırılması iyi oldu. Bazan sahneler çabuk geçiyor yurtdışı geliş gidişler de en azından 2 saniye uçak görüntüsü koyun. Çatışma sahnelerinde bazı araçlarda çizik bile olmuyor bu da ayıp oluyor. Araçları delmeyin ama delik gibi görünen stikerlar kullanın.
    Cevapla
  • vatandash 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam patron..
    Cevapla
  • Hakkı hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet düşmanı oyuncuları devleti sevsin diye mi bu tip filmlerde çalıştırıp milyonlarca para veriyorsunuz.
    Cevapla
  • Teşkilatçı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziye Polat Alemdar'ın girmesi renk katar.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi hatalarla dolu oyuncuların çoğu vasat daha iyi olabilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi