TRT1'in başarılı projesi Teşkilat'ta veda üstüne veda! Mete Başkan ve Ceren karakterinin arkasından...

TRT1’in ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat’ın başroldeki isimleri Mesut Akusta ile Ezgi Eyüboğlu’nun ayrılığının ardından hayranlarını 2 üzücü gelişme birden bekliyor. 29 Mayıs Pazar tarihinde sezon finali yaparak TRT1 ekranına kısa bir ara vereceği açıklanan Teşkilat dizisine Tuncer Salman ve Hakan Boyav’ın da veda edeceği bilgisi paylaşıldı.

TRT1'in başarılı projesi Teşkilat'ta veda üstüne veda! Mete Başkan ve Ceren karakterinin arkasından...
TRT1'in başarılı projesi Teşkilat'ta veda üstüne veda! Mete Başkan ve Ceren karakterinin arkasından...
GİRİŞ 09.05.2022 09:06 GÜNCELLEME 09.05.2022 09:06
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Senaristliğini Teşkilat Senaryo Ekibi’nin üstlendiği ve şimdiye kadar 44 bölüm yayınlanan Teşkilat dizisinde izleyenlerin severek takip ettiği 2 isimden ayrılık haberi geldi. Aksiyon, dram ve istihbarat türündeki diziden ilk olarak Mesut Akusta’nın ve hemen arkasından Ezgi Eyüboğlu’nun ayrılması izleyiciye şok üstüne şok yaşatmıştı.

TRT1 Gönül Dağı’nda üst üste 2 üzücü haber! İkisi de sevenlerini yakından ilgilendiriyorTRT1 Gönül Dağı’nda üst üste 2 üzücü haber! İkisi de sevenlerini yakından ilgilendiriyor

Teşkilat’ta ‘’Sadık Özmertli’’ nam-ı diğer ‘’Tövbekar’’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Hakan Boyav’ın veda edeceği öğrenildi. Eski, emekli bir MİT ajanı olan ve rolü gereği geçmiş dönemde birçok insanı öldürdükten sonra tövbe etmesiyle tanınan Hakan Boyav’ın ayrılacak olması sevenlerini üzdü.

Öte yandan ‘’Hakkı Dayı’’ karakteriyle TRT1’in iddialı dizisine farklı bir soluk kazandıran Tuncer Salman’ın da ayrılacağının bilgisine ulaşıldı. Senaryo icabı öldü gösterilerek Teşkilat ekibine katılan ve dizide ustalık alanı takip olan, 1.bölümden beri kadroda yer alan Tuncer Salman’ın vedası sıkı takipçilerini hüsrana uğrattı.

YORUMLAR 37
  • Osman Bozoklu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaa zaten çok saçma bir sahne ile veda ettirdiler adamı, ulan meskûn mahal arıyor bombayı patlatmak için, araçla en az 5 km kırsalda gidiyor, in o kırsalda bırak araba orada patlasin işte. Seyirciyi iyice keriz yerine koyuyorlar
    Cevapla
  • Kare Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hulki karakteri kuruma tamamen zıt kalıyor. Ya mankafaliktan biraz daha aktif senaryo yada veda etmesi gerekiyor. Hakkı dayının ayrılacağı oglunun giriş kararında belli olmuştu zaten. Senaristlerin istihbarat konusundaki bilgileri tamamen amerikan özentisi. Gerçeğine yakın senaryo da üretmeye muhtemelen kurum izin vermiyordur. Vakit geçirmelik izlenebilir yinede
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat dizisi okuyacağınız kitaptan daha önemli ülkemize karşı yapılan dış güçlerin saldırılarını film senaryolarını izleyin gerçeğinin çok az benzerdir.
    Cevapla
  • Boş işler 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi izliyeceğinize kitap okuyun çocuklarınızla ilgilenin
    Cevapla
  • Kent 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi izlemek,kitap okumaya mani değil.
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Boyav tamamen senaristin beceriksizliği yüzünden ayrılıyordur. ayrıca dizisi çekilebilecek bir karakteri mahvettiler. hele en son 2 tane yaver koydular yanına, o nedir ya? karakterin ilk hali olup ayrılsa üzülürdüm ama şu an zaten ayrılması gerekir, bir anlamı kalmadı. Tuncer Salman çok iyi karakterdi ama sanırım sağlık sorunları var o yüzden ayrılıyor. bir kaç bölümdür zaten yok, arada konuk oyuncu gibi giriyordu, onda da karakteri tekrar hatırlatmak için absürt abartılar ekliyorlardı adama. Dizi şu anda zaten başkan, zehra, serdar üzerine gidiyor. tüm ekibi başarılı olan bir dizide en büyük hata bu. yakında başka ayrılıklar olursa şaşırmayın. pınar karakteri ayrılabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi