Teşkilat'ta ilk defa gösterildi! TRT1'in yoğun ilgi gören dizisinde büyük ses getiren görüntüler...

Hem yerli hem milli silah endüstrisinde yaşanan en yeni teknolojileri izleyenlerle buluşturan Teşkilat dizisinde şimdi de yeni nesil BARKAN sürprizi yapıldı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel ekibin gerek iş gerekse özel yaşantısının konu olarak işlendiği Teşkilat dizisi bu kez de Barkan İnsansız Kara Aracı (İKA) teknolojisiyle seyircisini ağırladı.

GİRİŞ 15.05.2022 16:01 GÜNCELLEME 15.05.2022 16:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Dev bir prodüksiyona sahip olan ve çekimleri ise Burak Arlıel’in yönetmenliği eşliğinde Ankara’da gerçekleştirilen Teşkilat dizisinde yerli ve milli BARKAN bombası patladı. Timur Savcı ile Burak Sağyaşar ikilisinin yapımcılığında bulunduğu ve 45 bölümdür ekran macerasına devam eden Teşkilat dizisinde yeni nesil Barkan İnsansız Kara Aracı (İKA) teknolojisi dizi tutkunlarının karşısına geçti.

Destan 22.bölüm fragmanı herkesi şaşırttı! ATV’nin iddialı dizisinde hem ayrılık hem transferDestan 22.bölüm fragmanı herkesi şaşırttı! ATV’nin iddialı dizisinde hem ayrılık hem transfer

Türk Savunma Sanayii şirketi tarafından geliştirilen ürünlerin paylaşıldığı Teşkilat dizisinde HAVELSAN’ın kullanılmak üzere geliştirdiği BARKAN 45.bölümde Teşkilat dizisine konuk oldu.

Vatan, millet ve bayrak uğrunda verilen mücadelelerin ve kahramanlıklarının gözler önüne serildiği Teşkilat dizisinde yeni nesil BARKAN İnsansız Kara Aracı’nın (İKA) yer alması izleyenlerin heyecanını yükseltti.

TRT1'in başarılı projesi Teşkilat'ta veda üstüne veda! Mete Başkan ve Ceren karakterinin arkasından...TRT1'in başarılı projesi Teşkilat'ta veda üstüne veda! Mete Başkan ve Ceren karakterinin arkasından...

Teşkilat Dizisinde Yer Alan Barkan’ın Özellikleri Nelerdir?

*Azami Hız; 12 km/saat,

*Boyutları; 140cm x 90 cm x 110 cm

*Ağırlığı; Yaklaşık 500 kilogram.

*Kurtarma Görevleri’nde kullanılabiliyor.

*8 saat çalışabilen Barkan’ın üzerinde, 7.62 mm Silah Sistemi taşıyabiliyor.

*Farklı görevler için Robotik Kol (Bomba İmha Görevi), KBRN Görev Sistemi, Yük Taşıma/Çekme, Gece/Gündüz Keşif, 3B Haritalama yapabiliyor.

Gönül Dağı final mi yoksa sezon finali mi yapacak: 3. sezon çekilecek mi? Net tarih verildi!Gönül Dağı final mi yoksa sezon finali mi yapacak: 3. sezon çekilecek mi? Net tarih verildi!

YORUMLAR 24
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT nin bu dizi yi Kaldırması gerekiyor MİT i rezil ettiler Yapımcısı Muhteşem Yüzyıl filmini çeken rezil Başrolleri Gezi severler Senaryo rezillik içinde Koskoca MİT i ne hale düşürdüler Bir an önce kaldırılıp yerine Yerli Milli Gerçek ten MİT kahramanlarımızı anlatacak bir dizi çekilmeli...
    Cevapla
  • Ergün 1 yıl önce Şikayet Et
    Askeriyenin kamunun içindeki siyonist köpekleri temizlendikçe olabilecek doğal şeyler!.....
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konularda çok geri kalmıştık.. Allah ın izniyle şimdi çıtayı belirliyoruz..
    Cevapla
  • Yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Masallah Allah devletimize milletimize zaval vermesin
    Cevapla
  • Ali rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    HEYKEL YAPMAYI UNUTTUK birazda heykel yapsak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü