ATV'nin beğenilen dizisi Destan'da 1 ayrılık, 3 transfer! Yeni bölüm fragmanında şaşkına uğratan detay

Gerek yapımcılığını gerekse proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, her Salı akşamı heyecan, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri ağırlayan Destan 22.bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Kasım 2021 tarihinden bu yana yayın hayatını devam ettiren ve sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı Destan yeni bölüm fragmanında çarpıcı gelişmeler meydana gelecek.

GİRİŞ 11.05.2022 09:57 GÜNCELLEME 11.05.2022 09:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı ve çekimleri ise İstanbul’un Beykoz ilçesinde gerçekleştirilen Destan 22.bölüm fragmanında şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

Yönetmenlik koltuğunda Metin Günay ve Fethi Bayram’ın oturduğu ve Bozdağ Film imzasıyla yayın macerasını hız kesmeden sürdüren Destan yeni bölüm fragmanında heyecanın ardı arkasının kesilmediği sahneler yer alacak.

TRT1 Teşkilat’ta dikkat çeken BARKAN sürprizi! Rekortmen diziye yerli ve milli silah damga vurduTRT1 Teşkilat’ta dikkat çeken BARKAN sürprizi! Rekortmen diziye yerli ve milli silah damga vurdu

Yayına girdiği her hafta izleyenlerin soluk soluğa takip ettiği Destan dizisinin ilk bölümünden beri Batuga Tegin/Han karakterini üstlenen yetenekli oyuncu Edip Tepeli’nin ayrılacağının bilgisine ulaşıldı.

Aynı zamanda sezon finaline doğru adım adım yaklaşan ve sayılı günler sonra ekran macerasına kısa bir mola verecek olan Destan projesine Engin Benli, Özgür Koç ve Umut Temizaş transfer edildi.

Kuruluş Osman 11 Mayıs'ta var mı: 93.bölüm ne zaman başlıyor? Sürprizleriyle ATV'ye dönecek!Kuruluş Osman 11 Mayıs'ta var mı: 93.bölüm ne zaman başlıyor? Sürprizleriyle ATV'ye dönecek!

YORUMLAR 10
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çapulcuların lideri(kanıt daki adam) astral seyahat yapmış tarihde galiba..!!! bir bakıyorsun osman da bir bakıyorsun ertuğrulda..şimdi de destanda..?
    Cevapla
  • Edip 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi muhteşem
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    Severek izliyorum bitmesin. Senaryosu diyaloglar güzel oyunculuk güzel çekim güzel. Daha çok tarihi drama çekilmeli. Bir sürü türk destanı var hepsi çekilmeli. Bu filmin senaristleri çok iyi.
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence şu andaki tarihi dizilerin içinde konu, oyuncu ve çekim teknikleri üst düzey bir dizi. Türkiye'de tek sorun hangi dizi olursa olsun hem bölümler hem de diziler çok ama çoook uzun. Bir noktadan sonra çekicilik ve heyecan kayboluyor.
    Cevapla
  • Diken 1 yıl önce Şikayet Et
    Harbiden bunu izleyen varmi bunların içinden en berbati çocuk musameresi gibi bur dizi bu Allah Allah
    Cevapla
  • arif 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse zorla izletmiyor. gayet güzel bir dizi. anlamadığın konular hakkında aşağılama hakkın yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı