Show TV Baba dizisinden şok kararla ayrılmıştı! Usta oyuncu ATV Hakim’le gümbür gümbür geliyor

Yönetmenlik koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle seyredilen Baba dizisinin başarılı oyuncusu Maci Koper’in ayrıldıktan hemen sonraki adresi belli oldu. Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş ikilisinin başrollerini paylaştığı, Salı akşamlarına damgasını vuran Baba dizisinde üstlendiği ‘’Ferit Karaçam’’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Macit Koper bu sefer Hakim dizisiyle el sıkıştı.

Show TV Baba dizisinden şok kararla ayrılmıştı! Usta oyuncu ATV Hakim’le gümbür gümbür geliyor
Show TV Baba dizisinden şok kararla ayrılmıştı! Usta oyuncu ATV Hakim’le gümbür gümbür geliyor
GİRİŞ 18.05.2022 14:21 GÜNCELLEME 18.05.2022 14:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Senaristliğinde Ekin Atalar ile Gökhan Horzum’un bulunduğu, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri hem İstanbul hem İzmir’de gerçekleştirilen Baba dizisinin oyuncusu Macit Koper’in sürpriz projesi belli oldu.

Yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği, 15 Şubat 2022 tarihinden beri yayınlanan Baba dizisinden senaryo icabı yaşamını yitirmesi sonucunda ayrılan Macit Koper, şimdi de Hakim projesiyle sözleşme imzaladı.

Alparslan Büyük Selçuklu’da başrol ayrılığı şoku! Yapım şirketiyle 1 sezonluk anlaşması vardıAlparslan Büyük Selçuklu’da başrol ayrılığı şoku! Yapım şirketiyle 1 sezonluk anlaşması vardı

Dizi projelerinde ve sinema filmi yapımlarında sergilediği oyunculuğunun yanı sıra yönetmen ve senarist kimliğiyle de tanınan, Baba dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken Macit Koper, Hakim dizisiyle gümbür gümbür geliyor.

Kuruluş Osman oyuncusu Erkan Avcı’dan kimsenin beklemediği haber! Hayal kırıklığı yaşatan gelişmeKuruluş Osman oyuncusu Erkan Avcı’dan kimsenin beklemediği haber! Hayal kırıklığı yaşatan gelişme

Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Limon Film imzalı Hakim dizisine transfer olmasıyla birlikte adından bir kez daha söz ettiren Macit Koper, oyunculuğuyla izleyenler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden heyecanı zirveye çıkaracak proje! Balkan Ninnisi büyük ses getirdiKurtlar Vadisi’nin yönetmeninden heyecanı zirveye çıkaracak proje! Balkan Ninnisi büyük ses getirdi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Aydemir. 1 yıl önce Şikayet Et
    Su an TV deki dizilerin icinde en iyisi.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevilen dizi mi? İzlenme oranı kaç acaba?
    Cevapla
  • vatanımm 1 yıl önce Şikayet Et
    evet sevilen dizi ben seviyorum
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen seyretmiyorsun diye hic kimsenin seyretmedigini mi saniyorsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması